TEM'de trafik durma noktasında!

TEM'de trafik durma noktasında!

İstanbul'da TEM Otoyolu’nda bir kişinin hayatını kaybettiği kaza ve sağanak yağış sebebiyle trafik durma noktasına geldi.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Ümraniye mevkiinde meydana gelen trafik kazası ve yoğun sağanak yağış sebebiyle İstanbul'un bir çok yerinde trafik durma noktasına geldi.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Molla Gürani Viyadüğü çıkışında meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gelişti. Sabah saat 05.45 sıralarında Ankara istikametine seyir halinde olan kamyonet sürücüsü Musa Yücel henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından kamyonet kontrolden çıkarak devrildi. Musa Yücel isimli sürücü devrilen kamyonet içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Musa Yücel’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Acı haberi alır almaz olay yerine gelen Yücel’in iş arkadaşının ise ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Meydana gelen tek taraflı trafik kazası nedeniyle TEM Otoyolu Ankara ve Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Ekiplerin kazaya karışan kamyoneti kaldırma çalışmaları sürerken, trafik yoğunluğunun arttığı görüldü.

Saat 09:00 itibariyle trafik durumu şöyle:

TEM'de trafik durma noktasında!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.