TAV Passport Kart'tan yeni uygulama

TAV Passport Kart'tan yeni uygulama

TAV Havalimanları’nın yolculara terminalde butik hizmet sunmak üzere oluşturduğu TAV Passport Kart 2,5 yılda 10 bin üyeye ulaştı. Şimdi de; TAV Passport...

TAV Havalimanları’nın yolculara terminalde butik hizmet sunmak üzere oluşturduğu TAV Passport Kart 2,5 yılda 10 bin üyeye ulaştı. Şimdi de; TAV Passport Edition Kart ile, sınırlı sayıda üyenin sınırsız hizmet alacağı bir program hayata geçti.

TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, yolcu talepleri ve saha araştırmalarından yola çıkarak sadece 1000 kişinin üye olabileceği bir sadakat programı başlattı. Havalimanında her aşamada hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan TAV Passport Edition Kart sık seyahat eden yolcuları hedefliyor. Yeni program, gördüğü yoğun ilgiyle iki yıl içinde 10 bin üye sayısına ulaşan TAV Passport Kart’ın sunduğu ayrıcalıkları bir üst seviyeye taşıyor.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu “Havayolu seyahatini karada ayrıcalıklı hale getirmek üzere 2001 yılında “primeclass” CIP Servis’i kurduk. Özellikle sık seyahat eden misafirlerimizin havalimanında hız ve konfor talebine cevap verdiğimiz bu hizmet yoğun ilgi gördü. Bu ilgi, bizi hizmetlerimizi yıllık bir üyelik paketi içinde sunmaya yöneltti ve TAV Passport Kart’ı çıkarttık. Bu programda yüzde 90’ın üzerinde müşteri memnuniyeti elde ettik. 2,5 yıldır üyeliğini yenileyen üyelerimizin oranı da yüzde 80. TAV Passport, gerçekleştirdiğimiz işbirlikleriyle bugün 100’den fazla ülkede hizmet veren küresel bir marka haline geldi. Şimdi, tüm birikimimizi barındıran ve kısıtlı sayıda üyenin yararlanabileceği TAV Passport Edition Kart’la sınırsız hizmeti sınırlı sayıda üyemize sunmaya başladık” dedi.

TAV Passport Edition Kart havalimanlarındaki pasaport ve güvenlik noktalarından hızlı geçiş imkanı, sınırsız ve ücretsiz havalimanı transferi, otopark ve vale hizmeti, yurtiçi ve yurtdışındaki özel yolcu salonlarına giriş, uçuş kapılarına ring aracıyla ulaşım, havalimanında özel asistanlık hizmetleri ve duty-free mağazalarında özel indirimlere kadar daha birçok ayrıcalığı barındırıyor. Üyeler bu hizmetlerden beraberlerindeki bir yetişkin ve çocuklarıyla faydalanabiliyor.

TAV Passport Edition Kart’ın öncüsü TAV Passport Kart programı, yoğun ilgi görerek kısa sürede büyüdü. Kartın üye profili ise şu şekilde:

• Üyelerin çoğunluğu üst gelir grubundan, erkek ve 30-55 yaş aralığında.

• İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra üyelerin yüzde 15’i yurtdışında yaşıyor.

• Kart üyeleri yılda ortalama onbeş kez havayoluyla seyahat ediyor.

• Üye yenileme oranı yüzde 80’nin üzerinde. Sadakat programı çerçevesinde eski üyelere farklı avantajlar sunuluyor.

• Yaklaşık 150 çalışan üyelere hizmet veriyor. TAV İşletme Hizmetleri’nin toplam çalışan sayısı 345; yaş ortalaması 31; çalışanların yüzde 62’si kadın, yüzde 38’i erkek.

• TAV Passport Kart, şirketin cirosunun yaklaşık yüzde 15’ini oluşturuyor.

TAV Passport Kart'tan yeni uygulama

TAV Passport Kart'tan yeni uygulama

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.