Tamer Kıran açıkladı: DTO Başkanlığı'na talibim

Tamer Kıran açıkladı: DTO Başkanlığı'na talibim

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Kıran Holding Başkan Vekili Tamer Kıran, "2017 Kasım ayında yapılacak olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanlığı'na aday olduğumu ilan ediyorum" dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Kıran Holding Başkan Vekili Tamer Kıran, '2017 Kasım ayında yapılacak olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanlığı'na aday olduğumu ilan ediyorum.' diyerek adaylığını açıkladı.

Bir bayrak değişim zamanının geldiğini söyleyen Tamer Kıran, ciddi bir destek aldığını belirtti.

Kıran, "Odamızın 15 yıldır içindeyim, yaptıklarımızda elbette benimde payım vardır. Kiminiz beni tanır, kiminiz tanımaz fakat size şunu söyleyebilirim ki, görev aldığım bu sürede her zaman görev bilinci ile elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Sektörün menfaatine ne olması gerektiğine inanıyorsam, onu yapmaya çalıştım. Yaptıklarım olmuştur, yapamadıklarım olmuştur. O hepimiz için geçerlidir. Altını çizerek söylemek istediğim husus şu; hiçbir grup, şahıs veya bir şeyde ortak hareket etmiyorum. Bu benim kendi hareketimdir. Önümüzdeki 3 aylık dönemde bunu icraatlarımla, konuşmalarımla sizlerle zaten paylaşacağım. Hal böyleyken söyledim ama net olarak tekrar etmek istiyorum. 2017 yılı kasım ayında yapılacak olan İstanbul, Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz bölgeleri Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu buradan ilan ediyorum. Bu süreçte kendime hayal ettiğim Deniz Ticaret Odası'nı ekibimle birlikte sizlere anlatmaya, sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Neticesinde sizlerden oyunuzu isteyeceğim. Hepinize çok teşekkür ediyorum Yüce Rabbim hakkımızda en hayırlısı ne ise onu versin diyorum ve saygılar sunuyorum.' diyerek konuşmasını tamamladı" dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.