TALPA’nın yeni başkanı Ayhan Günal

TALPA’nın yeni başkanı Ayhan Günal

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA)’nın olağan genel kurulunda yapılan oylamada Mehmet Ayhan Günal başkan seçildi. Günal’ın yönetiminde Türkiye’nin ilk kadın kaptan pilotu Dilek Karabağlı da yönetimde yer aldı.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA)’nın 10’ncu Genel kurulu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluna Ali Sürmen Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Genel Kurulda yeni başkanlık seçimi için mavi listede Mehmet Ayhan Günal beyaz liste ile İbrahim Karagülle yarıştı.

Sabah saatlerinde başlayan ve saat 20.00’da oy verme işleminin son bulduğu genel kurulda 586 kullanılan oyun 334’nü alan Mehmet Ayhan Günal TALPA’nın yeni başkanı seçilirken, beyaz liste ile seçime giren İbrahim Karagülle ise 240 oy aldı. Türkiye Havayolu Pilotları Derneği eski Başkanı Gürcan Mantı ile tokalaşan Günal, daha sonra listesinde yer alan üyelerle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

TÜRKİYE’NİN İLK KADIN KAPTAN PİLOTU YÖNETİMDE

Mavi listeyle seçimi kazanan Mehmet Ayhan Günal’ın listesinde Türkiye’nin ilk kadın kaptan pilotu Dilek Karabağlı da yer aldı. Seçimleri kazanan mavi liste şu şekilde oluştu: Başkan Mehmet Ayhan Günal, Asli üyeler: Enis Ulusel, Sermet Karaağaç, Kartal Mersinoğulları, Deniz Akıncı, Dilek Karabağlı, Halil Emir, Aykut Işıkoğlu, Bülent Boralı, Mehmut Melih Başdemir, Murat Erkan Noyan, Kanber Sarıca, Osman Şirin, Yedek üyeler: Çetin Şeber, Hakan Bal, Vedii Variş, Emir Özsev, Can Yılmaz.

talpa-toplu.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.