Taha Kargo’ya bir ödül de TİM’den

Taha Kargo’ya bir ödül de TİM’den

Taha Kargo, TİM’in Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı araştırmasında ödüle layık görüldü. Emin Taha, Türkiye için çalıştıklarının altını çizdi.

TİM'in “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasında şampiyonlar ödüllerini Başbakan Binali Yıldırım'dan aldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırması kapsamında Türkiye'nin hizmet ihracatı şampiyonları ödüllendirildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın beraberinde 10 bakan ile katıldığı organizasyonda hizmet sektörünün potansiyeli gözler önüne serildi. Taha Kargo, hizmet ihracatında ilk 10 sırayı alan kuruluşlar içerisinde 10. oldu.

Emin Taha: Türkiye Büyük Bir Ülke

Türkiye’nin çok büyük bir ülke olduğunu ifade eden Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, “Aldığımız bu ödüller, ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Taha Kargo olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İhracat önemli

Türkiye’nin 2023 yılı için 500 milyar dolarlık bir hedefinin olduğunu ifade eden Taha, bu rakama ulaşmak için ihracatın son derece belirleyici olduğunu ifade etti. Taha, konuşmasını şu şekilde sürdürdü. “Eğer dünyada ve bölgemizde oyun kurucu olmak istiyorsak ihracata büyük önem vermeliyiz. Türkiye, artık sanayi ağırlıklı büyüyor. Sanayinin avantajlı hale gelmesinin önkoşullarından birini de kuşkusuz ki lojistik iş süreçleri oluşturuyor. Taha Kargo olarak Türkiye’nin ihracatına katama değer sunmaya bundan böyle de devam edeceğiz.” Taha Kargo, hizmet ihracatında ilk 10 sırayı alan kuruluşlar içerisinde 10. olarak büyük bir atak yaptı. Taha Kargo, Eşya Taşımacılığı ve lojistik Hizmetler kategorisinde de ödülle taçlandırıldı.

AHMET DOĞAN-LOJİSTİK EKİPMANLAR

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.