TAHA Kargo Çin Guangzhou şubesiyle fark yaratıyor

TAHA Kargo Çin Guangzhou şubesiyle fark yaratıyor

Müşterilerine ‘partner’ olarak hizmet veren TAHA KARGO, Çin Guangzhou şubesi ile kesintisiz hizmet sunuyor.

Irak’a gerçekleştirdiği sorunsuz taşımalarla lojistik sektöründe taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Taha Kargo, Çin Guangzhou şubesi ile müşterilerine A’dan Z’ye komple bir hizmet sağlıyor. TİM 2014 verilerine göre Türkiye ihracatında 34. firma olan Taha Kargo, aynı verilere göre ise Türkiye’deki lojistik firmaları arasında 7. firma olarak bulunuyor. TİM’in 2014 raporunda Tekstil ve Hazır Giyim sektöründe 4. firma olan Taha Kargo, Fortune 500 firmaları arasında 222. sırada yer alıyor. Türkiye’de 20, Irak’ta 40 şubesi ile hizmet veren Taha Kargo, Çin Guangzhou şubesi ile de bundan böyle hizmet verecek. Bir dünya markası olma yolunda çalışmalarını sürdüren Taha Kargo, kesintisiz, kaliteli ve sorunsuz hizmet verebilmek için global bir ‘oyun kurucu’ oluyor.

 

Çözüm ortağınız: TAHA KARGO

Sektörün oyun kurucuları arasında yer alan Taha Kargo, müşterilerine ‘çözüm ortağı’ olarak hizmet veriyor. Modern ekonomik yapıda ‘hız’ kavramının önemini çok iyi bilen firma, ürünlerin pazarına hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için müşterilerine A’dan Z’ye hizmet veriyor. Müşterilerine ‘taşımacılık’tan daha fazla bir hizmet sunan Taha Kargo, bir dünya markası olma yolunda ilerleyerek müşterilerilerinden tam not alıyor.

EMİN ellerdesiniz, siz işinize odaklanın biz taşırız

Müşterilerine kesintisiz hizmet sunan Taha Kargo, Türkiye ve dünya çapındaki şubeleşmesini tamamlayarak müşterilerine, “Emin ellerdesiniz, siz işinize odaklanın, biz taşırız” mesajı da veriyor. İstenilen zamanda, istenilen ürünü, istenilen pazara ulaştırma yolunda büyük bir titizlikle çalışan firma, ‘müşteri memnuniyeti’ ilkesini kendine prensip edinmiş durumda. Sorunsuz taşımacılığın en iyi örneklerinden biri olan Taha Kargo, müşterilerine bir partner olarak yaklaşıyor. Çözüm odaklı ve esnek çalışmalarıyla müşterilerin beğenisini kazanan firmanın Çin Guangzhou şubesi ile fark yaratacağı da ortada…  

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.