Sürat Lojistik büyüyor

Sürat Lojistik büyüyor

Lojistik sektörünün önemli oyuncularından Sürat Lojistik A.Ş hızla büyüyor. 2011 yılında %25 oranında büyüyen Sürat Lojistik, 2012 hedeflerini %42...

Lojistik sektörünün önemli oyuncularından Sürat Lojistik A.Ş hızla büyüyor. 2011 yılında %25 oranında büyüyen Sürat Lojistik, 2012 hedeflerini %42 oranında artırdı. Kaynak Holding bünyesinde faliyet gösteren 17 şirkettenden biri olan Sürat Lojistik A.Ş, 2004 yılında kuruldu. Sürat Lojistik A.Ş, İstanbul Sancaktepe de 5 bin m2 Kocaeli/Şekerpınar da 17 bin 500 m2,İzmir de 30 bin m2 lik depolama alanları ile, Depolama,ürün hazırlama,elleçleme,sipariş toplama,promosyon lojistiği,katma değerli işler,proje yönetimi,Türkiye geneli depo çıkışlı kargo sevkiyatları,kamyon ve ve tır bazlı sevkiyatlar,ithalat,ihracat olmak üzere her türlü lojistik faaliyetini gerçekleştirmektedir.”

2012 YILINDA PROJE İŞLERE AĞIRLIK VERİLDİ

Bunlardan bazıları şöyle: Depolama kapasitesi ve istihdam sayısını arttıracak yatırımlar planlandı. İlk olarak 10 bin metre karesi kapalı alan olmak üzere 20 bin metre karelik alanı mülk olarak satın alındı. Lojistik sektörü için kendi Yazılımını kullanmaya başladı. İETT ile 2010 yılından bu yana devam eden lojistik ortaklığı, 2012 yılında da devam etmektedir. Bu yıl Colgate-Palmolive firmasının proje işlerine başlandı. Şu an deposunda bu projelerle ilgili olarak günlük 15 bin adet elleçleme işlemi yapılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı’nın ücretsiz olarak dağıttığı 2012 yılı kitapların 5 bin tonunu Sürat Lojistik Türkiye’nin 340 noktasına ulaştırdı. Kimse Yok mu Derneğinin İtina Gıda aracılığı ile Türkiye geneline 75 bin adet kumanya dağıtımı yapıldı.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.