Star Alliance’dan ‘1 Milyon Mil’ kampanyası

Star Alliance’dan ‘1 Milyon Mil’ kampanyası

Türk Hava Yolları’nın (THY) da üyesi olduğu Star Alliance, 20. yıl dönümünü kutlamaları kapsamında “1 Milyon Mil” yarışmasını hayata geçiriyor.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, star Alliance ve 28 üyesi, yolcu sadakat programı üyeleri için özel bir Yarışma düzenliyor. Tüm program üyelerine, en favori kültürel deneyimlerini  fotoğrafladıkları bir kareyi diğer yolcularla paylaşarak, “1 Milyon Mil” yarışmasının galibi olma yolunda şans tanıyor. Dün başlayan ve 31 Temmuz  2017’de sona erecek yarışmaya, Star Alliance üyesi 21 havayolunun tüm yolcu  sadakat programı üyeleri katılım sağlayabilecek. Online uygulanacak yarışmanın 4 kolay adımına  www.staralliance.com/mileagemillionaire üzerinden erişilebilecek. İlk olarak, 1 milyon mil kazanmak istenilen Star Alliance yolcu sadakat programı (FFP) seçiliyor ve FFP numarası giriliyor. Halihazırda bir Star Alliance FFP üyesi olmayan katılımcılar, katılmak için online olarak üye olabiliyor ve çevrim içi üyelik numarası alabiliyorlar.

4 aşamada katılım

Akabinde, en etkilenilmiş ya da en sevilen kültürel deneyimin fotoğraflandığı bir  profil resmi ya da bir özçekim (Selfie) sisteme yükleniyor. “Built-In” (özel bir fotoğraf aplikasyonu) uygulamayı kullanılarak da iki favori fotoğraf birleştirilip tek kare içerisinde sisteme yüklenebiliyor ve  yine bu şekilde de yarışmaya dahil olunabiliyor.Üçüncü aşamada, görseli paylaşılan kültürel deneyiminin kısaca  özetlenmesi isteniyor. Neyin/nelerin bu deneyimi katılımcı nezdinde bu denli özel  kıldığını ve yine bu deneyimin, kültürleri/insanları birbirine bağlayan Star  Alliance’ın yıl dönümü temasıyla nasıl ilişkilendirildiğinin kısaca anlatılması isteniyor. Son olarak, yüklenen fotoğrafın birinci gelmesi olasılığına istinaden katılımcının iletişim bilgilerinin paylaşılması isteniyor.

Milliyet

LOJİPORT

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.