Sözbir Lojistik’de DAF-TIRSAN dedi

Sözbir Lojistik’de DAF-TIRSAN dedi

Sözbir Lojistik 5 adet DAF XF 105.460 Optimizer ve 15 adet Tırsan Yeni Nesil Brandalı Maxima+ Semi-Treyler araçlarını Samandıra lokasyonunda düzenlenen törenle...

Sözbir Lojistik 5 adet DAF XF 105.460 Optimizer ve 15 adet Tırsan Yeni Nesil Brandalı Maxima+ Semi-Treyler araçlarını Samandıra lokasyonunda düzenlenen törenle teslim aldı. Tören Sözbir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Suat Düzen, Yönetim Kurulu Üyesi Altan Düzen ve DAF-TIRSAN Otomotiv Hadımköy Satış Temsilcisi Tugay Babataş’ın katılımı ile gerçekleşti.

Sözbir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Suat Düzen gerçekleşen teslimat töreninde DAF ve Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şu şekilde açıkladı ‘DAF çekicilerini sağlamlığı, performansı ve 2.el değerinin yüksek olması sayesinde kullanırken de kazanıyoruz, satarken de kazanıyoruz. Yakıt tasarrufundan sağladığımız avantaj sayesinde DAF araçlarını tercih etmemizdeki diğer önemli sebeptir. Tırsan markası ise tartışılmaz sektördeki en iyi treyler üreticisi. Firma olarak kaliteli araçlarla en iyi hizmeti sunmak için tabii ki Tırsan ile çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.