Singapur Havayolları avantaj sunuyor

Singapur Havayolları avantaj sunuyor

Singapur Havayolları ve Singapur Changi Havalimanı yaptıkları işbirliğiyle, 2017'de büyük indirimler ile Uzakdoğu'nun en temiz ve en modern şehirlerinden Singapur'a uçuruyor.

Singapur Havayolları, 01 Ocak - 31 Ocak 2017 tarihleri arasında satın alınan, Business ve Ekonomi sınıfı biletlere, Singapur için özel fiyat avantajları sunuyor. Kampanyaya Singapur Changi Havalimanı'nın da verdiği destek neticesinde, 599 USD'den başlayan ekonomik fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Singapur ve Sentosa Adasını doyasıya gezip, yunuslarla yüzebilir, Singapur Flyer ile gökyüzünden şehrin güzelliklerini görebilir, Hint ve Çin mahallelerinde farklı deneyimler yaşayıp, Singapur'da ucuz elektronik alışverişin de tadını çıkarabilirsiniz.

Farklı deneyimler için bulutlara, nehirlere ve ışıklara koşun...
İsterseniz Singapur'a gelmişken Marina Bay Sand Hotel'in en üst katında yer alan havuzunda, bulutların üzerinden şehrin gökdelenlerle çevrili manzarasına kuş bakışı bakarak yüzebilirsiniz. Dilerseniz Kallang nehri üzerinde Mayıs ayının ilk haftası yapılan Dragon Tekne yarışlarına katılabilirsiniz. Çok farklı bir başka deneyim için ise, şehrin rengarenk ışıklarla süslendiği Ekim-Kasım ayları arasında Hintliler tarafından yapılan Deepavali, ışıklar festivaline katılabilirsiniz. Yolcular, kampanya kapsamında satın alacakları biletler ile 01 Nisan - 14 Aralık 2017 tarihine kadar seyahat edebilme imkanına sahip olacaklar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.