Sıcacık bir gemi seyahati ister misiniz?

Sıcacık bir gemi seyahati ister misiniz?

Sonbahar geldi, havalar soğumaya başladı… Uzunca bir süre yeniden bizleri ısıtacak güneşe hasret kalacağımız bu dönemlerde, içinizi ısıtacak sımsıcak bir coğrafyaya kaçıp, keyifli bir gemi seyahati yapmaya ne dersiniz?

MSC Preziosa ile 8 gün dolu dolu bir gemi seyahatinde Akdeniz’de 4 ülke ve 5 şehir keşfederek sıcacık bir havada tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Biraz daha fazla zaman ayırabilirim tatile diye düşünüyorsunuz! O halde Akdeniz’de 10 gün sımsıcak bir tatil, MSC Splendida ile İtalya, İspanya, Fas, Portekiz ve Fransa’yı da içeren müthiş bir rota sizleri bekliyor. Üstelik uçakla ulaşım dahil 699 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılan Akdeniz’in en güzel şehirlerini keşfedeceğiniz bu tur programlarına, sadece sonbaharda değil, kış aylarında da katılabilir, ılıman bir tatil geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Kışın en sıcak rotaları…

Kara kış gelip çattığında, tropikal bir iklimde muhteşem bir Karayipler gemi seyahati yaparak, aynı zamanda dünyanın en karakteristik ülkelerinden biri olan Küba’yı da gezebilirsiniz. MSC Opera ve MSC Armonia gemileri ile isterseniz 8 gün veya 15 günlük gemi seyahatlerine katılıp uçakla ulaşım dahil 1699 Euro’dan başlayan fiyatlarla, sıcağın, denizin tadını çıkarırken, muhteşem bir coğrafyayı keşfedersiniz. Dilerseniz, Miami hareketli Karayipler turları da, kış için en iyi alternatiflerden biri olarak göze çarpıyor.

O kadar uzağa gitmeden sıcak bir tatil yapamaz mıyım diyenlerdenseniz, Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman’da sıra dışı bir gemi seyahatine ne dersiniz? Çölde 4x4 Jeep’ler ile safari yapabilir, Burj Al Arab’ı ve Birleşik Arap Emirlikleri’ini denizden keşfetme şansını yakalayabilirsiniz. Uçakla ulaşım dahil 899 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılan tur programında, MSC Cruises’ın misafirleri için hizmet veren, Abu Dhabi’nin güneyindeki Sir Bani Yas Adasını da ilk ziyaret eden dünya gezginlerinden olabilirsiniz.

Ayrıca Akdeniz’in en güzel şehirleri eşliğinde, sıcacık iklimi ile Kanarya Adaları’nı kış boyunca MSC Magnifica gemisi ile 12 gün boyunca tam pansiyon uçakla ulaşım dahil, 929 Euro’dan başlayan fiyatlarla keşfedebilirsiniz. MSC Cruises’ın tüm programlarında kişi sayısına bakılmaksızın Türkçe rehberlik hizmetleri de alacağınızı hatırlatalım.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.