Shell’in Antalya-Kundu İstasyonu Şampiyon Oldu

Shell’in Antalya-Kundu İstasyonu Şampiyon Oldu

Antalya-Kundu Shell istasyonu, 65 ülkeden 16 bin 700 Shell istasyonunun yarıştığı “Farkı Yaratan İnsandır Programı”nda, 2014 yılı Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyonu oldu.

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi* Shell & Turcas’ın Antalya-Kundu istasyonu, üstün hizmet kalitesi ve müşteri deneyimini geliştirmeye gösterdiği özenle, 15 – 18 Mayıs tarihleri arasında Paris’te düzenlenen “Smiling Stars” (Parlayan Yıldızlar) etkinliğinde “2014 -  Tek İstasyonlu Bayi”  kategorisinde “Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonluğu”nu kazandı.

Shell & Turcas’ın 2007 yılından bu yana katıldığı yarışmada Türkiye’nin farklı yerlerinden Shell istasyonları, yıllardır büyük başarılara imza atıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki Shell markasına gönül vermiş çalışanların ve iş ortaklarının buluştuğu “Farkı Yaratan İnsandır” etkinliği, Shell’in en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor. Hizmet kalitesine odaklanan küresel ölçekli bu programda Türkiye, altı yıldır üst üste şampiyonluklar elde ediyor.

Shell & Turcas CEO’su Felix Faber, Türkiye çapındaki 1.055 Shell istasyonunun tamamında her gün 550.000'i aşkın müşteriye mükemmel müşteri deneyimi yaşatma hedefiyle hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Avrupa ve Güney Afrika birincisinin Türkiye’deki Shell istasyonları arasından seçilmesi, uluslararası seviyedeki hizmet kalitemizin bir göstergesi ve bu açıdan gurur verici. Türkiye’ye bu gururu yaşatan Antalya-Kundu istasyonunun sahiplerini ve istasyon ekibini üstün başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Şampiyonluk ödülünü Türkiye’ye getiren Antalya – Kundu Shell istasyonunun sahibi Zafer Kepez ise düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yaklaşık üç yıl önce katıldığımız Shell & Turcas, hizmet kalitemizi geliştirmemizi ve müşteri potansiyelimizi artırmamızı sağlayan katkılarıyla bizi hep destekledi. Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi’nin en iyi akaryakıt istasyonu seçilmemizi Shell’in müşteri memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışına, yenilikçi ürünlerine ve standartlarımızı hep yukarıya taşımamıza yardımcı olan eğitim programlarına borçluyuz. Hiç şüphesiz bu şampiyonlukta en büyük pay istasyon çalışanlarımıza ait. Onlar Shell’in ürün ve hizmetlerini içselleştirdiler ve müşterilerimize başarıyla sundular. Hepsine teşekkür ediyorum.”

2012’den beri Shell markası altında hizmet veren Antalya – Kundu Shell istasyonu, Antalya Havalimanı’na 2-3 km uzaklıkta ve Antalya şehir merkezine uzanan otoyolun doğu çıkışında yer alıyor. Antalya şehir merkezinden Lara Bölgesi’ne uzanan yolların kesişim noktasında bulunması ve etrafındaki konut alanlarının genişlemesi nedeniyle istasyonun ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. Yaz aylarında günde 650’ye kadar çıkan ziyaretçi araç sayısının, yılın geri kalanındaki günlük ortalaması ise 450 civarında. Müşterilerin istasyonu özellikle tercih etmesinde turist otobüslerine ücretsiz yıkama hizmeti verilmesi ve yüksek sezonda yol kenarındaki otopark alanında ücretsiz çay/kahve ikram edilmesi büyük rol oynuyor.

Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyon İstasyon Çalışanı da Türkiye'den

Öte yandan Shell & Turcas’ın 20 Ekim-31 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye’de düzenlediği “Misafir Gibi Davranış” yarışmasının şampiyonu Vize Shell istasyonunun ön saha çalışanı Gürcan Güner, oy çoğunluğu ile Avrupa ve Güney Afrika'nın en iyi ön saha çalışanı seçilerek, “2014 Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyon Ön Saha Çalışanı” ünvanını Türkiye’ye getirdi.

Programa 2014 yılında dahil edilen bu yeni kategori ile Shell istasyonlarının başarısında büyük katkısı olan istasyon çalışanlarının özverili çalışmaları ödüllendiriliyor.

Söz konusu şampiyonlukların eşsiz müşteri deneyimi ve hizmet kalitesine verdikleri önemin tescili olduğunu vurgulayan Shell & Turcas Satış Genel Müdür Yardımcısı ve Satış-Operasyon Müdürü Burçin Toktamış, “Türkiye’ye yeni bir şampiyonluk getirerek 6. kez üst üste şampiyonluk mutluluğu yaşamamızı sağlayan ve hepimizi gururlandıran Antalya - Kundu istasyonumuzu ve 2014 Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyon Ön Saha Çalışanımız Gürcan Güner’i tebrik ediyor, bu büyük başarıda emeği geçen tüm iş ortaklarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz” dedi.

Vize Shell İstasyonunun şampiyon ön saha çalışanı Gürcan Güner ise “Bu ödülü ülkeme getirdiğim için çok mutlu ve gururluyum. Amacımız müşterilerimizin her istasyon ziyaretinden gülümseyerek ayrılmasını sağlamaktı. İstasyonları ziyaret eden müşterilerimiz her zaman temiz ve her şeyin çalışır durumda olduğu bir tesis buldular. Güler yüzle onlara hizmet veren bir ön saha çalışanıyla karşılaştılar” dedi ve ekledi: “Kazandığım bu ödül, istasyonumuzu ziyaret eden müşterilerimizi misafir gibi ağırlamayı başardığımızın bir göstergesi.”

shell+ekibi+ve+sampiyonluk+kupasi-001.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.