SGS TransitNet Zagreb Ofisi hizmete açıldı

SGS TransitNet Zagreb Ofisi hizmete açıldı

SGS TransitNet'in Zagrep ofisi 16 Mayıs 2016 tarihi itibariyle hizmete girdi. Yeni ofisin açılmasıyla Avrupa’dan Türkiye’ye yapılan taşımalar daha hızlı yapılabilecek.

Avrupa’dan Türkiye’ye yapılan taşımalara destek için, 16 Mayıs 2016 tarihi itibari ile SGS TransitNet’in ZAGREB OFİSİ hizmete açıldı.

Ofis, Zagreb’den Sırbistan’a giden otoyol üzerinde, Zagreb Giriş Gişelerini geçtikten 2 km sonra Jezevo’da yer alan Türkiye yönündeki ilk Otoyol Dinlenme ve Park Alanı  içerisinde yer almakta. Hırvatistan-Sırbistan sınırına 3 saat mesafede olan ofisle birlikte beyan yazımı konusunda önemli bir zaman avantajı oluşacağı ifade edildi. SGS TransitNet yetkilileri, 7 gün 24 saat hizmet verebilecek şekilde donatılmış olan ofiste, aynı zamanda bir Türk personelin de çalıştığını belirtiyor.

zagrep-sgs-(2).jpg

AVRUPA’NIN BİRÇOK NOKTASINDA SGS VAR  

Almanya, Bulgaristan, Fransa, İtalya, Macaristan, Polonya, Romanya, Litvanya, Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan ve Türkiye’de Asıl Sorumlu olan SGS TransitNet, Zagreb ofisi sayesinde Hırvatistan ve Sırbistan’dan direkt Türkiye’ye beyan sunma hizmetini SGS müşterileri için oldukça kolaylaştırmış bulunuyor. Şeffaf fiyatlandırma anlayışı ve operasyonel verimliliği ön planda tutan SGS TransitNet’in, Zagreb ofisi ile ülkemiz lojistik sektörüne önemli bir rekabet avantajı yaratacağı ifade ediliyor.

Daha detaylı bilgi için:
SGS TransitNet Ekibi

Tel: 0090-212-368 40 20
Cep: 0090-530-248 49 73

E-mail: [email protected]
Web: https://transitnet-tr.sgs.com

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum