Sertrans, Endüstri 4.0 için ilk adımı tamamladı

Sertrans, Endüstri 4.0 için ilk adımı tamamladı

Sertrans Logistics CEO'su Nilgün Keleş, "Lojistik şirketleri yeni teknolojiler ve inovasyonla kendilerini geliştirmezse, bu durum tedarik zincirlerinin entegre olamamasına yol açacak ve Sanayi 4.0 devrimini sekteye uğratacak" dedi.

Sanayi 4.0'da lojistikçilere önemli görev düştüğünün altını çizen Nilgün Keleş, "Türkiye'nin küresel rekabetçiliği için sadece sanayi kuruluşlarının çabası yetmez. Değer zincirindeki tüm aktörler birbirine bağlı şekilde ve uyumla çalışmalı. Başarılı bir Sanayi 4.0 yolculuğu için sanayinin en büyük paydaşlarından olan lojistik şirketlerine önemli görevler düşüyor" dedi.

Sertrans olarak Sanayi 4.0 kapsamında inovasyon ve dijital dönüşüm temelli Ar-Ge çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Nilgün Keleş, şöyle devam etti: "Ar-Ge merkezimiz için 28 Nisan'da resmi başvurumuzu tamamladık. Akıllı fiyatlandırma sistemi, artırılmış gerçeklik üzerinden süreç yönetimi, dinamik bütçelendirme sistemi gibi benzeri ileri uygulama projeleri ile başvurumuzu yaptık. Başvurumuzun onaylanmasıyla yapacağımız çalışmalar geleceğin Sertrans'ını yaratmada en büyük gücümüz olacak."

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.