Serin HCAP: Hacmi geniş, yükleme kolay

Serin HCAP: Hacmi geniş, yükleme kolay

Standart Optima serisi alt yapısının geliştirilmesi ile elde edilen Serin HCAP Tenteli Treyler geniş iç hacmi ve açılabilir arka semer fonksiyonu ile yükleme rahatlığını sağlıyor

Serin için üretilmiş yüksek mukavemetli S7000MC çelik malzemeden üretilmiş I profilden toz altı kaynak teknolojisi ile üretilen şasi 13650 mm uzunluk ve 2550 mm genişliğe sahip. Bu saşi üzerinde her iki yanda yer alan 65cm yüksekliğinde 5 adet kapaktan oluşan yan kapaklar, içten içe 2480 mm yükleme genişlik alanı vermektedir. Kapakların kolayca açılıp kapanabilmesi için baba içlerinden, pimli kilit sistemi kullanılmaktadır.

serin-hcap-(2).jpgEn önemli değişiklik ise yeni şasi tasarımı ile elde edilen 1100 mm teker ve 4060 mm gabari yüksekliğinde,  iç net 2850 mm yüksekliğinin yakalanmasıyla elde edilen genişletilmiş hacim sağlanan bu modelde, yüksek hacimli yüklerin taşınmasında avantaj sağlıyor.

Serin Tenteli Grubunda yer alan ürünlerde kaynak yeterlilik sertifikası (3834), Yük emniyat sertifikası (code XL) , S400-P400 tipi araçlarda tren yolu taşımacılık sertifikası UIC 596-5 bulunmaktadır.

Yan kapak altında, taban yan etek profiline açılmış olan spanset bağlantı noktaları ile yüklerin kaymasına karşı emniyet tedbirleri artırılarak yük taşıma güvenliği en üst seviyeye çıkarıldı.

Boş ağırlığın 6700 kg başlayan Serin HCAP  tercih edilen ekipman ve opsiyonel malzemelere göre ağırlık değişebiliyor.

Serin Ar-Ge tarafından yapılan yeni bir geliştirme ise;  Gizli kilit sistemli  konteyner kapaklı kapıların bağlantılı olduğu arka semerlerin vida sistem sayesince kolayca 40cm her iki yana açılabilmesini sağlayan sistem. Böylece geniş yüklerin arkadan girişinde yüklerin kolayca yerleşimi sağlanıyor. Serin Tenteli grubunda yer alan modellere de bu genişleme özelliği opsiyonel olarak uygulanabiliyor. 

Serin Ar-Ge mühendislerince geliştirilen Serin HCAP modeli yükleme ve taşıma testlerini başarı ile tamamladı. Müşteri beklentilerini yakından takip eden Serin, piyasalardan gelen geri dönüşümlere göre ürünlerini geliştirerek öncü ve rekabetçi yapısını güçlendiriyor. 

serin-hcap-(3).jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.