Selem Group, zamanla yarışıyor

Selem Group, zamanla yarışıyor

Zamanında ve hasarsız teslimat konularında kendini kanıtlayan Selem Group, Türkiye’nin ilk ISO 9001 – 2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’ne sahip lokal kargo ve kurye firması olarak da dikkat çekiyor.

Zamanında ve hasarsız teslimat ilkesiyle hizmet veren Selem Group, Türkiye ihracatının en önemli kalelerinde oldukça kritik bir görev üstlenmiş durumda. Nazilli, Aydın, İzmir, Manisa, Eskişehir, Ankara, Bursa,  Gebze, İstanbul ve Çorlu gibi Türk sanayisinin en yoğun olduğu lokasyonlarda zamanla yarışarak müşterilerinin mağduriyet yaşamasını engellemeyi amaçladıklarını söyleyen Selem Group Genel Müdürü Zafer Seçkiner, özellikle zamanında yetişmesi gereken ürünlerin ihracatında aksaklık yaşanmaması için verdikleri hizmette iddialı olduklarını söyledi.

EN ÖNEMLİ İŞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
“Rakiplerimizden daha geç saatlerde teslimat alsak bile aldığımız işi zamanında teslim ederek farkımızı ortaya koyuyoruz” diyen Seçkiner, Selem Group’u şöyle anlattı: “Firmamız sektöre 1993 yılında çeşitli firmaların acenteliklerini üstlenerek sektöre adımımızı atmıştık. 1993’ten 2008 yılına kadar oluşan bilgi birikimi ve kültürü ile 2008 yılında Selem Group markasını oluşturarak sektöre kendi isim ve markamızla devam etme kararı aldık. 2015 yılına gelindiğinde ise Nazilli, Aydın, İzmir, Manisa, Eskişehir, Ankara, Bursa,  Gebze, İstanbul ve Çorlu’da hizmet noktalarımızı oluşturarak  “Kargoda Güven” ilkesi ile hizmetimize devam etmekteyiz. Ayrıca firmamız ISO 9001 – 2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’ni Türkiye’de alan ilk lokal kargo ve kurye firmasıdır.  Tüm hizmet noktalarımız arasında gönderileri alarak 1 günde teslimatlarını sağlıyoruz. Sonuç olarak hizmet sektöründeyiz. En önemli işimiz müşteri memnuniyeti. Bu konuda gerek alt yapı çalışmaları gerekse personel eğitimlerimiz sürekli yapılıyor. Amacımız güvenilir bir firma imajımızı daha da güçlendirmek.

HER SEKTÖRDE VARIZ
Gıda, mermer ve demir – çelik sektörü dışındaki tüm sektörlere hizmet verdiklerini anlatan Zafer Seçkiner, “Tüm hizmet noktalarımızda forklift bulunuyor ve paletli ürünleri de dâhil tüm paket, koli, rulo şeklindeki ürünleri taşıyabiliyoruz. Ayrıca firma olarak komple kamyon – TIR hizmeti de sunarak müşterilerimizin hem parsiyel yüklerini taşıyor hem de komple araç ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Ayrıca mail ortamında çağrı kaydı alıp, teslim bilgilerini anlık olarak müşterilere sunuyoruz” diye konuştu.

selemgroup.jpg

MALİYET ARTIYOR, KAR MARJI DÜŞÜYOR
Devamlı yükselen mazot fiyatlarının sektör açısından en büyük sorun olduğuna dikkat çeken Seçkiner, her geçen gün artan maliyetlere karşın kar marjlarının sürekli olarak düşüş eğiliminde olduğunu anlattı. Seçkiner, “Devletin, belgesi olan lojistik ve nakliye firmalarına mazot konusunda destek olması gerekiyor. Nakliye ve lojistik faaliyetlerini belgesiz olarak yapan haksız rekabette bulunan firmalar, sektöre zarar veriyor. Bununla birlikte devamlı artan maliyetler oluşan rekabet koşulları ile birlikte müşteriye yansıtılamayan fiyatlar sektör açısından gerçekten büyük bir sorun” dedi.

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.