Seat Ateca,Falken lastiklerini kullanacak

Seat Ateca,Falken lastiklerini kullanacak

Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu (AKO)’nun Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Falken Lastikleri, SEAT’ın yeni SUV modeli SEAT Ateca’nın orijinal ekipmanı oldu.

Falkan, Chrysler, Honda ve Volkswagen’den sonra Seat markasını da OEM iş ortakları arasına kattı. İspanyol otomotiv devinin ilk SUV model aracı olan Seat Ateca, Falken ZE914A lastikleri ile aracın dinamik sürüş konforu ve yüksek kaliteyi sürücülerine ulaştıracak.

Falken Lastikleri Avrupa’nın Orijinal Ekipman Müdürü Christian Stolting; SEAT’ın yeni SUV’u için lastik tedarik etmekten gurur duyduklarını bildirdi. Sadece SEAT mühendislerini etkilemekle kalmayan Falken, ayrıca Alman otomobil dergisi Auto Bild Allrad testlerinden de etkileyici notlar aldı. Özellikle FK453CC’nin kısa fren mesafesi, ıslak ve kuru zemindeki üstün performansı ile fiyat kalite değerlerinde de kendisini öne çıkarıyor.

Auto Bild Allrad lastik testlerinde AZENIS FK453CC test edilen lastikler arasında en iyi fiyat dengesi, iyi güvenlik sonuçları ve SUV kullanıcılarının en çok değer verdiği sessizlik konusunda tatmin edici değerlere ulaştı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.