Scania'nın kırkayağı zmirli nakliyecilerle buluştu

Scania'nın kırkayağı zmirli nakliyecilerle buluştu

KARAYOLU taşımacılık sektöründe geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren Scania, İzmirli müşterilerini efsane modeli 8X2 kırkayak kamyonuyla buluşturdu.

Karayolu taşımacılığı sektörüne geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren Scania, roadshow etkinliği ile müşterileriyle buluşuyor. İzmir Buca Sebze Meyve Hali’nde nakliyecilerle bir araya gelen Scania, sektörde "kırkayak" denilen yenilenmiş ve farklı kullanımlara yönelik özellikleriyle ilgi gören 8x2 kamyonlarını sergiledi. Birçok nakliyeci, sergilenen araçları yakından inceleme ve yetkililerden bilgi alma fırsatı da buldu.

Scania İzmir Yetkili Satıcısı Ankara Ağır Vasıta Satış Müdürü Erman Akbulut, bu bölgenin Türkiye’nin önemli bir lojistik üssü olduğunu belirterek, "Bölgemizde organize sanayi sitelerinde ihracat gerçekleştiren birçok ana ve yan sanayi markası üretim yapmakta. Ayrıca İzmir Limanı da bu bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda. Gerek Anadolu ve bölgemizden gelen ürünler, gerekse de ihraç ürünlerin yanaşma yeri olarak İzmir Limanı’ndan büyük bir karayolu taşımacılığı organizasyonu bulunmakta. Biz de Scania olarak bu potansiyelden yararlanmak istiyoruz. Türkiye yollarına uygun ve büyük rağbet görerek efsaneleşen 8x2 aracımızı İzmirli müşterilerimiz ile buluşturduk. Onlara aracımızı yakından tanıtmak, ihtiyaçlarını yerinde dinleyerek çözüm ortağı olmak istiyoruz" dedi.

Yüksek performansın yanı sıra artırılan konfor donanımları ile Scania 8x2 araçları 400, 440 ve daha yüksek beygir gücü seçeneklere sahip motorlar ile sunuluyor. Opticruise otomatik şanzımanın standart donanım olarak sunulduğu 8x2, taşınacak yüke göre ahşap kasa, soğutuculu kasa, tanker gibi tüm üstyapı seçeneklerine uygun altyapıya sahip.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.