“SCANIA’m CEPTE”  ile tüm hizmetler tek platformda

“SCANIA’m CEPTE” ile tüm hizmetler tek platformda

“Scania’m Cepte” uygulamasında yol yardım, servis randevusu, güncel servis kampanyaları, kişiye özel kampanyalar, bakım anlaşmaları, yeni araç bilgileri gibi sayfalar mevcut.

Tüm hizmetleri tek bir platformda toplayan Scania, yeni uygulaması Scania’m Cepte ile kullanıcılarına pratik bilgiler ve hızlı çözümler sunuyor.

Scania, tüm teknolojik yenilikleri yakından takip ederek müşterilerine zaman kazandıracak uygulamaları ile hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. IOS ve Android işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlardan ücretsiz olarak indirilen Scania’m Cepte ile kullanıcıların hayatları oldukça kolaylaşıyor.

“Scania’m Cepte” uygulamasında yol yardım, servis randevusu, güncel servis kampanyaları, kişiye özel kampanyalar, bakım anlaşmaları, yeni araç bilgileri gibi sayfalar mevcut.

Scania’m Cepte’yi kullanan kişiler yakınında bulunan Scania Yetkili Satıcı ve Servislerine, lastik değişim noktalarına, tır parklarına, restoranlara ve konaklama için otellere kadar ihtiyacı olan tüm lokasyonlara kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca DOD Ağır Vasıta, kişiselleştirilmiş eğitim, koçluk, filo takibi SESS (Scania Entegre Sürüş Sistemleri) ve sürücü ligi platform sayfalarına kolayca erişebiliyorlar.

Mobil uygulamada ayrıca ekonomik-güvenli sürüş ve araç kullanımına yönelik bilgilerin verildiği videolara, Scania aksesuarlarına ve Scania Dünyasından en güncel haberlere ulaşılabiliyor.

“Scania’m Cepte” mobil uygulamasıyla, sadece Scania sürücüleri değil, firma yetkililerinin ve tüm Scania severlerin, Scania hakkında en güncel bilgilere ulaşabilmesi amaçlanıyor.

Scania, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve çözüm önerileri sunmak için tüm teknolojik yenilikleri ile 7/24 iş ortaklarının yanında olmaya devam ediyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.