Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’a

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’a

Scania, yaklaşık 10 milyon dolar tutarındaki ve bu yıl ilk kez Scania Finans tarafından kredilendirilen en büyük teslimatını Martaş Lojistik’e yaptı....

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’aScania, yaklaşık 10 milyon dolar tutarındaki ve bu yıl ilk kez Scania Finans tarafından kredilendirilen en büyük teslimatını Martaş Lojistik’e yaptı. 2015 yılında tamamı Martaş filosuna katılacak 100 adet G 400 LA 4x2 çekicinin 70’i törenle Martaş yetkililerine teslim edildi.

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’aMartaş Lojistik'in İstanbul Hadımköy merkezinde yapılan teslimata Doğuş Otomotiv ve Martaş Lojistik yöneticileri katıldılar.  Satış anlaşmasının ve teslimatın büyüklüğü önümüzdeki dönemde Scania’nın filo satışları alanında daha etkin bir satış politikası izleyeceğinin ilk işaretini oluşturdu.

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’aTeslimat öncesi Scania Genel Müdürü İlhami Eksin ve Martaş Lojistik adına da E. Okan Kurt ve Ozan Kurt’un katıldığı toplantıda basın mensuplarına satış konusunda bilgiler verildi.

Bu yıldan itibaren filo satışlarının ağırlık kazanacağına dikkat çeken Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Finans sistemini de daha efektif olarak çalıştıracaklarını kaydetti. Satış öncesi şoför eğitimlerini de yaygınlaştıracaklarını ifade eden Eksin, Scania’nın Satellite sisteminin de oldukça modern bir altyapıya sahip olduğunu vurgulayarak, “Kapıkule’den sonraki bütün topografik bilgiler araçlarımızda yüklü. Nerede yol bozuk, nerede gaz keseceksiniz, hepsini önceden görebileceksiniz” diye konuştu.

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’a“2008 MODEL SCANIA’NIN BALATALARI YENİ DEĞİŞTİ”

İki yıl içinde 100 araçlık bir sipariş daha planladıklarını vurgulayan Martaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı E. Okan Kurt, “Filomuzda 400 araç bulunuyor. Bugün itibariyle 300’ü Scania. Scania’yı tercih etmemizin birçok nedeni var. Ama, en çarpıcı olanını söylemek zorundayım. Filomuzda 2008 model bir Scania aracımız bulunuyor. Balatalarını geçen gün değiştirdik. Bir başka marka aracımızın balatasını ise 100 bininci kilometrede değiştirmek zorunda kaldık. En sağlıklı geri dönüşleri sürücülerimizden aldığımız için onların ortak görüşünü değerlendirip Scania tercihinde bulunduk” açıklamasını yaptı.

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’a

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’a

Scania’dan yılın ilk büyük teslimatı Martaş’a

Doğuş Otomotiv Bölge Satış Şefi Kenan Şahin Yüksel, VDF Scania Finans Satış Müdürü İlker Önder, Martaş Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Martaş Yönetim Kurulu Üyesi Abdi Kurt, Martaş Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Kurt, Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, VDF Bölge Satış Yöneticisi Uğur Ugandor, Martaş Genel Müdürü Murathan Özer.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.