Scania’dan sürücü eğitiminde bir ilk

Scania’dan sürücü eğitiminde bir ilk

Türkiye’de bir ilk olan Scania Sürüş Akademisi ile en tecrübeli Scania kullanıcılarına bile sadece birkaç günde kendilerini geliştirebilme fırsatı sunuluyor.

Scania Sürüş Akademisi tarafından verilecek eğitimlerde; yol, yük güvenliği ve ekonomik sürüş özelliklerinin pekiştirilmesi ve işletim maliyetlerinin minimuma indirilmesi hedefleniyor. Scania’nın profesyonel bir eğitim kurumu ile gerçekleştirdiği hizmet, ağır ticari araç ve lojistik sektöründe sürücü eğitimlerine kurumsal yapıyı getiren bir ilk olarak dikkat çekiyor. Scania satın alacak müşterilere sunulacak olan sürüş eğitiminde yakıt tasarrufu, yol güvenliği, yük güvenliği gibi konular öncelikli olmak üzere aracın sahip olduğu son teknolojiler ve bu teknolojilerin doğru bir şekilde kullanımı teorik ve pratik uygulamalar ile aktarılıyor.  . Scania kullanıcıları, kurumsal yapısı ile konusunda uzman eğitmenler eşliğinde ekonomik ve güvenli araç kullanımından defansif sürüşe kadar birçok eğitim ile Scania’nın üstün özelliklerini en verimli şekilde kullanmayı öğreniyor, elde edilen tasarruf ile şirketlerine ve çevreye katkı sağlıyor.

 

“SCANIA OLARAK EĞİTİMİN ÖNEMİNE İNANIYORUZ”

Günümüz yoğun rekabet ortamında özellikle kullandığı aracı yakından tanıyan, işletme maliyetlerini düşüren sürücülerin her zaman tercih edileceğini belirten Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, “Scania kullanıcılarına artı değer sağlamak amacıyla başlattığımız Scania Sürüş Akademisi eğitim çalışmaları ile müşterilerimize yakıt tüketimi, inşaat serisi, defansif sürüş eğitimleri vereceğiz. Profesyonel bir eğitim kurumu ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile kurumsal bir yapıya kavuşan bu hizmetimizle yol güvenliğini artırmak, sürücü davranışlarını geliştirmek, yakıt tüketimini ve aracın yıpranma payını azaltmak, yani nakliye firmasının işletim maliyetlerinin düşürülmesine katkıda bulunmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

YÜZDE 10’A VARAN YAKIT TASARRUFU SAĞLANIYOR

Eğitim çalışmaları kapsamında her yeni Scania araç satın alan kullanıcıya 500TL değerinde sürüş eğitim kuponu hediye edilecek. Bu kupon karşılığında kullanıcı İstanbul’daki Scania Sürüş Akademisi’nde teorik ve pratik eğitime katılabilecek. Ayrıca talep etmesi halinde yol emniyeti,  yakıt test sürüşü gibi daha geniş kapsamlı eğitimler de alabilecek. Scania Sürüş Akademisi eğitimleri sonucu toplam işletme giderlerinin yaklaşık yüzde 60’nı oluşturan yakıt tüketiminde yüzde 10’a kadar tasarruf sağlanabiliyor. Scania, yol güvenliği ve ekonomik sürüş konularına verdiği önem ile ekonomiye katkı sağlamayı ve daha temiz bir çevreye yardımcı olmayı hedefliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.