Scania sahibi Türkler, İngiliz gibi davranıyor

Scania sahibi Türkler, İngiliz gibi davranıyor

İngiltere’de yola çıkan her aracın bakım sözleşmesi bulunuyor. Türkiye’de de Scania kullanıcıları bu trendi yakalamak üzere. Yolda gördüğünüz her iki Scania’dan birinin bakım sözleşmesi var. Markanın hedefi bu oranı %90’lara çıkarmak.

suna-turk-tuzcuoglu-1.jpegScania, müşterilerinin araç bakım maliyetleri ile birlikte toplam işletme maliyetlerini daha da düşürmelerine yardımcı olmak için projeler geliştirerek, yeni kampanyalar düzenliyor. Scania’nın ‘Servis Paketleri ve Bakım Anlaşmaları’ içerikleri Doğuş Otomotiv Servis ve Bakım Kontratları Müdürü Suna Türk Tuzcuoğlu tarafından bir basın toplantısıyla açıklandı. Toplantıda Scania Pazarlama Müdürü Ömer Madazlıoğlu ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Onur Yereşer de hazır bulundu.

Amaçlarının Scania sahibi Türk kullanıcılarını da bakım ve onarımı yetkili servislere yaptırdıklarında ne derece kazançlı olabileceklerini anlatmak olduğunu ifade eden Suna Türk Tuzcuoğlu, “1 yıllık Scania Plus’ı standart olarak her satılan çekici ile birlikte veriyoruz. SB100 olarak tanımladığımız bu paketimiz, 2 adet bakım içeren Scania bakım anlaşmasıdır. Bakım anlaşması olan Scania müşterisi Türkiye’de bulunan tüm yetkili servislere gidebilir ve 1 lira vermeden bakımını yaptırabilir. Üstelik bu hizmeti, konusunda eğitim almış deneyimli elemanlar aracılığıyla alır. Orijinal parça ve Scania motor yağı kullanıldığından emin olursunuz. Marka, motor yağını kendi ürettiği için olası zamlardan etkilenmeden kullanma imkanına da sahipsiniz. Eğer araç, 4 yaş ve üzeriyse ayrıca yedek parça ve işçilikte yüzde 30 indirim hakkınız var. Bunun yararı bakım maliyetleriniz sabit hale geldiği için gider maliyetlerinizi daha net görebilmenizdir. Yetkili servis bakımlı olduğu için aracınızın ikinci el değeri de emsallerine göre daha yüksek kalır” açıklamasını yaptı.

“Enflasyon kaynaklı zamlar sizi etkilemez”

“Bakım sözleşmelerinin önemi, Türkiye gibi son yıllarda enflasyon ile boğuşan ülkelerde daha fazla hissediliyor” diyen Suna Türk Tuzcuoğlu, şöyle devam etti: “1 yılı standart, 4 yıllık anlaşmanız vardı artık 5 yaşında bir Scania’nız var. Paketinizi yenilemek istiyorsunuz. 1 yıldan 4 yıla kadar bakım içeren paketlerimiz var. En düşük paket 45 bin+KDV’den başlıyor. Bu miktarı ödeyip, 4 yıl arkanıza yaslanabilirsiniz. Scania kendi orijinal yedek parça ve motor yağını kullandığı için piyasada gelen zamlar sizin dışınızda gelişir. SB100’den SB 400’e kadar olan servis kontratlarını 31 Mart’a kadar yüzde 20 daha indirimli alabiliyorsunuz. 3 aylık 0 faizle kredi veya 12 aya kadar da taksit yapılabiliyor.”

“İki Scania’dan biri bakım paketli”

Şu anda yolda görülen iki Scania’dan birinin servis kontrolünde olduğunun altını çizen Suna Türk Tuzcuoğlu, “Yaklaşık 10 bin aracın bakım paketi bulunuyor. 4.500 servis kontratı vermişiz. Bu yıl ki hedefimiz de 5.500 bakım kontratı vermek olacak. Bu bize müşteri bağımlılığımızın en üst seviyede olduğunu gösteriyor. Hedefimiz İngiltere gibi her araçta bakım paketinin olması” diye konuştu.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.