Scania madencilik alanında üretkenliği ve  sağlamlığı artırıyor

Scania madencilik alanında üretkenliği ve sağlamlığı artırıyor

Scania üstün teknolojileri sayesinde üretkenlik ve güvenliği ön planda tutuyor.

Scania, maden sahalarının zor çalışma koşulları için geliştirdiği teknolojileri 26-28 Eylül tarihleri arasında dünyanın en büyük madencilik ve ekipman fuarı MINExpo Fuarında tanıttı.

Dört yılda bir gerçekleşen maden fuarında Scania Maden Araçları Departmanı Başkanı Björn Winblad, “Scania olarak, iş ortaklarımızın sahada yaşadığı problemleri belirleyerek çözüm sağlamak için yeni teknolojiler geliştirdik.” açıklamasında bulundu.

Winblad, Scania’nın zaman, yol, yük, güvenlik ve sürdürülebilirlik alanlarında gelişmeler sağlıdığını belirterek “İş Ortaklarımız, kendi bireysel tercihlerine göre danışmanlık hizmetleri, bilgi raporlama ve hatta taşıma operasyonlarının yönetimi konusunda destek alabiliyorlar. Scania bu yenilikleri ile dünyanın çeşitli maden kazı alanlarında uzun yıllardır testler yapıyor ve Ar-ge çalışmalarını devam ettiriyor. Bu hizmetlerle müşterilere, üretkenlik konusunda önemli katkılar sağlıyor” dedi.

En zorlu şartlarda üstün performans

Scania, inşaat araçları ile en zorlu çalışma koşullarında bile maksimum çalışma süresi sağlamayı amaçlıyor. P ve G kabin seçeneklerinden oluşan yeni Scania inşaat araçları, arazi şartlarına uygun, darbeye dayanıklı ön panjur ve tampon tasarımının yanı sıra üstyapı montajını kolaylaştıran özellikleri ile bakım ve onarıma ihtiyaç duymadan maksimum hizmet süresi için geliştirildi. Tüm arazi koşullarında güvenle kullanılabilen Scania araçlardaki 130 mm çıkıntılı çelik tampon, bozuk zeminle yeterli mesafe sunarak ve darbeler sonucu zarar görmeyi engelliyor.

Yüksek Taşıma Kapasitesi

Scania araçları güçlü aks ve şasi özellikleri sayesinde 50 ton taşıma kapasitesine ulaşıyor. Bu sayede, özellikle arazi şartlarında, her seferde daha fazla yük taşınarak üretkenlik maksimum seviyelere çıkarılıyor.

Scania inşaat serisi, tüm projelere uygun geniş bir ürün yelpazesine sahip. 4x2’den 8x4’e kadar farklı dingil konfigürasyonu seçeneği bulunan araçlar, özel sipariş seçeneğiyle 8x6’dan 12x4’e kadar ihtiyaçlara da cevap verebiliyor. Ayrıca müşteri tercihine göre damper, vinç, beton mikseri, beton pompası, ağır damper, ağır nakliye, kancalı yükleyiciler ve hidroliftler gibi farklı üstyapı seçeneklerinin kolayca uygulanabileceği bir altyapıya sahip.

Scania İnşaat serisi araçlarda, SCR sistemine sahip 9, 13 ve 16 litrelik motor yelpazesinde, 250 beygir gücünden Scania’nın en güçlü motoru olan 730 beygir gücüne kadar geniş bir yelpaze sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.