Scania Akademi eğitimlerine tam not

Scania Akademi eğitimlerine tam not

Türkiye’de bir ilk olan Scania Sürüş Akademisi ile en tecrübeli Scania sürücüleri bile kendilerini geliştirebilme fırsatı sunuluyor. Scania Akademi eğitimlerinden olumlu sonuç alan firmalar yeni sürücülerini de eğitime yönlendiriyor.

Scania Sürüş Akademisi tarafından verilen eğitimlerde Scania sürücüleri araçlarının üstün özelliklerini kullanarak yol, yük güvenliği ve ekonomik sürüş özelliklerini arttırırken, işletme maliyetleri de minimuma iniyor. Scania sürüş akademisi tarafından bu eğitimler müşterilerinin istediği yerde ve koşulda verilebiliyor.

Scania’nın uzman eğitmenleri ile gerçekleştirdiği bu hizmete birçok firma büyük ilgi gösteriyor. Scania Akademi’den 4 ayrı eğitim ile toplam 40 sürücüsüne eğitim aldıran Alton Beton, firmaya yeni katılan sürücüleri de eğitime gönderme kararı aldı.

“Araçların performansı arttı, yakıt tüketimi azaldı”

Alton Beton Yetkilileri, sürücülerin Scania Akademi yetkilerinin kendi çalıştıkları arazi koşullarında almış oldukları eğitimler sonucu filolarındaki araçları tam performans ile kullandıklarını, bu sayede yakıt tüketiminde yüzde 5- yüzde 7 oranında düşüş sağladıklarını belirttiler. Toplam 40 sürücüleri bu eğitimi alırken, bünyelerinde yeni işe başlayan sürücülerin de bu eğitimlerden geçmesi kararını aldıklarını söylediler.

Eğitimlerde yakıt tasarrufu, yol güvenliği, yük güvenliği gibi konular öncelikli olmak üzere aracın sahip olduğu son teknolojiler ve bu teknolojilerin verimli kullanımı, teorik ve pratik uygulamalar ile aktarılıyor. Scania Akademi’den eğitimlerin başladığı günden bu yana toplam 400’ün üzerinde sürücü eğitim aldı.

Scania pazara sunmuş olduğu ağır yük taşımacılığından uzun yol taşımacılığına kadar tüm projelere uygun üçüncü nesil Euro 6’ları ile pazardaki yerini daha da üst seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.