Scania 8x2, Roadshow’da müşterileriyle buluştu

Scania 8x2, Roadshow’da müşterileriyle buluştu

Karayolu taşımacılık sektöründe geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren Scania, efsane modeli 8X2 kırkayak kamyonunu 8 ilde düzenlediği roadshow aktivitelerinde müşterileri ile buluşturdu.

Scania, roadshow etkinliği ile 8 ilde müşterileriyle buluştu. Antalya, Adana, Ankara, Bursa, İzmir, Mersin, Samsun ve Trabzon’da nakliyecilerle bir araya gelen Scania,  sektörde “kırkayak” olarak tabir edilen yenilenmiş ve farklı kullanımlara yönelik özellikleriyle ilgi gören efsanevi 8x2 kamyonlarını sergiledi.  Nakliyeciler, sergilenen araçları yakından inceleme ve yetkililerden bilgi alma fırsatı da buldular. Roadshow kapsamında, 8x2 kamyonunun potansiyel müşterilerinin ağırlıklı olduğu etkinliği toplam binin üzerinde nakliyeci ziyaret etti. 

“MÜŞTERİLERİMİZE DOĞRUDAN ULAŞMAK İSTİYORUZ”
Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, amaçlarının Türkiye genelinde her noktada müşterilerinin yanında olmak olduğunu belirtti. Gömeçli “Mevcut ürün gamımızı 8x2 araçların yenilenmesiyle daha da zenginleştirdik. 8x2 kamyonlar bireysel kullanıcıların yanı sıra sebze-meyve taşımacıları, balıkçılar ve akaryakıt firmaları tarafından yoğun bir şekilde kullanılmakta. Biz de sektördeki yol kamyonu ihtiyacını göz önünde bulundurarak bu pazardaki talebe cevap vermek arzusundayız. Mevcut müşterilerimizin yanı sıra, potansiyel müşterilerimize de ulaşıp Scania’nın avantajlarını anlatmak, onların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümleri sunmak istiyoruz” dedi.

Gömeçli, Türkiye geneline yayılmış yetkili satıcılarının da desteği ile müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını sözlerine eklerken “Biz satış sonrasına da çok önem veren bir firmayız, çünkü bir müşteriye ürün sattığımızda o müşteri artık bizim sorumluluğumuzda oluyor. Onların talep ve istekleri bizim için çok önemli. Yetkili satıcı ve servislerimiz vasıtasıyla her an yanlarında olacağımızı da bilmelerini istedik” dedi.

ÜSTÜN PERFORMANS-YÜKSEK GÜÇ VE KONFOR
Scania yeni 8x2 kamyonuyla yüksek performansın yanı sıra artırılan konfor seçenekleri ile keyifli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Scania’nın  nakliye sektöründe ideal iş ortağı olan 8x2 Yol Serisi, düşük işletme maliyetleri ve ekonomik kullanımı ile müşterilerin ilk tercihi olacak.

Yüksek performansın yanı sıra artırılan konfor donanımları ile Scania 8x2 araçları 400, 440 ve daha yüksek beygir gücü seçeneklere sahip motorlar ile sunuluyor. Opticruise otomatik şanzımanın standart donanım olarak sunulduğu 8x2, taşınacak yüke göre ahşap kasa, soğutuculu kasa, tanker gibi tüm üst yapı seçeneklerine uygun altyapıya sahip.

R- ve G-kabin seçenekleri ile sunulan 8x2’de, retarder, disk frenler, hillhold, opticruise, 4 noktadan havalı kabin süspansiyonu, havalı arka süspansiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, 900 mm konforlu geniş yatak, klima, deri direksiyon, 600 lt alüminyum yakıt tankı, filo yönetim sistemi gibi önemli teknik özellikler ve donanımlar mevcut. Scania’nın, düşük yakıt tüketimi ile sürdürülebilir işletme karlılığının artması için gerçekleştirdiği çalışmaları sonucu ortaya çıkan 8x2 kamyonlar, Scania Yetkili Satıcılarında müşterilerin beğenisine sunuluyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.