Sarp’ın 46 mt’lik süper lüks yatına altın madalya

Sarp’ın 46 mt’lik süper lüks yatına altın madalya

Dünyanın en prestijli ve geniş kapsamlı tasarım yarışması olarak kabul edilen Uluslararası A’ Design Ödülleri ve Yarışması’nda Türk yatçılık şirketi Sarp Yat ‘Altın Madalya’ ile ödüllendirildi.

83 ülke farklı ülkeden şirketlerin katıldığı yarışmada ‘Yat Tasarımı’ ve ‘Yat İç Mekan’ kategorilerinde ödüle layık görülen Sarp Yat, Türkiye’den ödül almayı başaran tek yat tersanesi olmayı da başardı. İtalya Como’da düzenlenen ödül törenine Sarp Yat adına Sarp Yat Genel Müdürü Ünal Şakar ve Sarp Yat Tersane Müdürü Emre Şandan katıldı. Ödül töreninde Sarp Yatı olduğu kadar Türkiye’yi de temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Ünal Şakar, “Sarp Yat olarak, arkasında Kanatlı Ailesi’nin olduğu, mega yatlar tasarlayan ve üreten bir şirketiz. Kuruluşumuzdan,  günümüze attığımız her adım ve aldığımız her kararda bu sorumluluk ve bilinç ile hareket ettik, bu yolda ilerlerken arkadaşlarımın emeklerinin bu kadar prestijli bir ödüle layık görülmesi bizi çok mutlu etti. Artık Türkiye ‘de ki yat tersaneleri sadece kaliteli lüks yat üretimleri ile değil, tasarımları ile de dünya çapında uluslararası ödüller almakta ve ülkemizi temsil ediyorlar” diye konuştu.

“BU ÖDÜLÜ ALMAK ÇOK BÜYÜK ANLAM İFADE EDİYOR”
A’ Design’ın kendi alanında dünyanın en prestijli ödülü olduğunu dile getiren Ünal Şakar, “Bu ödülü ancak üstün tasarım, teknoloji ve yaratıcılığa sahip projeler alabiliyor. A’ Design’den ödül almak demek tasarım ve yenilikte mükemmeliyet sembolünü almak anlamına geliyor. Ödül alanların; başarılı akademisyen, basın mensubu, tasarım profesyonelleri ve tecrübeli girişimcilerden oluşan uluslararası jüri üyeleri tarafından tüm detaylar göz önüne alınarak dikkatlice değerlendirilmiş olması bizim için çok büyük anlam ifade ediyor” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.