Samsun Limanı'nda kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun Limanı'nda kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun Limanı'nda traktörün denize düşmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi boğularak hayatını kaybederken, 1 kişi de hastanelik oldu.

Olay, Samsun Limanı içinde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsunport işçilerinden İsmail Bağcı (34) idaresindeki traktör ile gemiye su vermek için su saatini bota yüklemek amacıyla traktörü ile geri geldiği bir sırada traktör denize düştü. Bu sırada traktörde bulunan sürücü İsmail Bağcı ile yanında bulunan İbrahim Malkoç (30) traktörle birlikte suya gömüldüler. İbrahim Malkoç yüzerek çıkmayı başarırken, İsmail Bağcı ise denizde kayboldu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıçlar yaptıkları çalışma sonucu İsmail Bağcı'nın cesedini denizden çıkardı. Evli 2 çocuk babası İsmail Bağcı'nın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. İbrahim Malkoç ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.