Sağlık Lojistik filosuna 50 Volvo araç kattı

Sağlık Lojistik filosuna 50 Volvo araç kattı

Sağlık Lojistik, filosuna 50 adet Volvo FH13 460 HP 4x2 Low Şasi Euro 6 model araç daha ekledi Volvo Türkiye Distribütörü Temsa İş Makinaları bünyesinde satışı tamamlanan araçlarla kuruluş, filosunu 550 araca çıkarmış oldu.

Sağlık Lojistik, bu yıl içinde iki büyük depo yatırımının yanı sıra, yılın en büyük montanlı araç alımlarından birini yaparak, 40. yılına çok güçlü ve hazırlıklı gireceğinin işaretlerini verdi. Temsa İş Makinaları da, dünyanın önde gelen ağır hizmet tipi kamyon üreticilerinden Volvo Kamyon ile tüm Türkiye’yi kapsayan tek yetkili distribütörlük anlaşmasını imzaladıktan sonraki ilk filo yatırım anlaşmasını Sağlık Lojistik ile gerçekleştirdi.

Sağlık Lojistik’in geniş araç filosuna 50 adet Volvo FH13 460 HP 4x2 Low Şasi Euro 6 model aracın teslimi, Sağlık Lojistik Yenibosna tesislerinde yapılan törenle gerçekleşti. Törende; Temsa Genel Müdürü Eşref Zeka, Sağlık Lojistik İcra Kurulu Başkanı Zahit Sağlık ve Yönetim Kurulu Üyesi Nahit Sağlık da yer aldı. Üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen tören, Temsa İş Makinaları tarafından sunulan plaket ile taçlandırıldı.

esref-zeka.jpgGerçekleşen bu ortak çalışmada, emeği olan herkese Temsa İş Makinaları ailesi adına gönülden teşekkür eden Eşref Zeka, “Biz bayrağı ocakta teslim aldık. Ama şunun farkındayız, sektör ne kadar güçlü ve rekabetçi bir yapıya kavuşursa, bizim de işimiz o denli büyür. Biz, stratejilerimizi uzun soluklu kurgularız. Sizden ricam, yalnızca ticaret için değil, sektörle ilgili sıkıntıları konuşmak için de biraraya gelmemizdir. Sorunlarınızı bize de aktarın, biz de ona göre pozisyonlar geliştirelim. Çünkü, sizinle aynı hedef doğrultusunda yürüdüğümüzün farkındayız. Temsa İş Makinaları olarak bu işi aldığımızda Sabancı’nın ana hedefleri doğrultusunda önceliğimiz işi büyütmekti. Ama işimizi de doğru yapmak ve uzun soluklu bir işbirliği peşindeyiz. İki taraf da, birbirine yol gösteriyor konumda olursa, işler çok daha doğru yürür. Temsa İş Makinaları için Sağlık Lojistik ile birlikte çalışmak bir onur. Aramızdaki bu iş birliğinin yeni iş birlikteliklerine kapı açacağına, daha uzun yıllar güçlenerek devam edeceğine inanıyorum. Bu iş birliğinin gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

“2019’a kadar 300 araç alımı daha yapacağız”

zahit-saglik-005.jpgYeni yatırımında Volvo Trucks Euro 6 araçları tercih ettiklerinin altını çizen Sağlık Lojistik İcra Kurulu Başkanı  Zahit Sağlık da, “Volvo Trucks; araç kalitesi, teknolojik donanımları ve sürdürülebilir çevre koruma anlayışıyla otomotivde en güvenilir ve en iyi markalardan biri. Yurtiçi ve yurtdışı uzun yol taşımacılığında kullandığımız Volvo Trucks araçlar, yakıt tasarrufu sağlayan dayanıklı motorlarıyla maliyetlerin düşüşünde rol oynayıp, karlılığımıza önemli bir katkı sağlıyor. Yakıt verimliliğinin yanında bakım aralıklarının da uzun olması, bizim için oldukça önemli. Ama finans maliyetleri de çok önemli. Bizi özellikle İsveç’in daha uygun kredileriyle ve Eximbank kredileriyle desteklerseniz, hedeflerimize daha hızlı varırız. Siz de daha çok satar ve kazanırsınız. İsveç ile finans köprüsünü kurarsanız, sektörü de etkin bir şekilde ileri taşırsınız. Biz 50 ile başladık ama 2019’a kadar hedefimiz 300 araç satın almak. Bu sayı, ülkenin konjonktürel durumuna göre 500 de olabilir. Temkinli ve istikrarlı yürümek zorundayız. Birlikte bugünü paylaştığımızdan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“İkinci el garantisi bizi mutlu eder”

Sağlık Group markasının, gelecek yıl 40.yılını kutlayacağını da sözlerine ekleyen Zahit Sağlık, “Siz de ilk büyük montanlı teslimatınıza bizimle başladınız. Bunun size uğur getireceğini göreceksiniz. İkinci el garantisi getirmeniz bizi mutlu eder. Örneğin, size teslim ettiğimiz araçları 3. ülkelere göndermek konusunda bir çalışma yapabilirsiniz. Çünkü, siz değerli bir markasınız. Herhangi bir firmadan ikinci el araç almakla TEMSA’dan almak arasında fark olduğunu düşünüyorum. Oradan da ciddi bir pazar kazanabilirsiniz. Bunu Volvo’ya öneri olarak getirebilirsiniz.” dedi.

nahit-saglik.jpg

esref-zeka.JPG

zahit-saglik.JPG

saglik-volvo-teslimat-(1).jpg

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.