Sağlık Logistics’te yönetim kurulu değişti

Sağlık Logistics’te yönetim kurulu değişti

Sağlık Logistics, olağan genel kurul toplantısının ardından yönetim değişikliğine gitti. Adnan Sağlık Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilirken, İcra Kurulu Başkanı Zahit Sağlık’ın yerine Ramiz Sağlık atandı. Zahit ve Nahit Sağlık yönetimde yer almadı.

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı kararıyla, Sağlık Holding’in üst düzey yönetim kadrosunda önemli atamalar gerçekleştirildi. Adnan Sağlık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı pozisyonundan Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yükseltildi. 45 yıldır sektörün her alanında faaliyet gösteren Sağlık Lojistik’teki bu stratejik atama, şirketin gelecek vizyonunu şekillendirmek ve büyüme hedeflerine ulaşmak için atılmış önemli bir adım olarak açıklandı.
Şirketin Depo Yönetim Direktörü pozisyonundan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na yükseltilen Hasan Sağlık ile birlikte, Finans Direktörü olarak 2000 yılından beri görevini sürdüren Varlık Sağlık da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na atandı. Lojistik Direktörü unvanı ile görevini sürdüren Ramis Sağlık, 2023 yılı son çeyreği ile birlikte gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonucunda Zahit Sağlık'ın yerine İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Daha önceki yönetimde İcra Kurulu Başkanı olan Zahit Sağlık ve bir süredir zaten yönetimde yer almayan önceki Yönetim Kurulu Üyesi Nahit Sağlık’a hiçbir görev verilmedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.