Ring Paket Dağıtım’ın yeni Genel Müdürü Cafer Salcan

Ring Paket Dağıtım’ın yeni Genel Müdürü Cafer Salcan

Cafer Salcan, YK Holding'in parlayan yıldızı RİNG PAKET DAĞITIM A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak atandı.

Cafer Salcan kısa özgeçmiş;

Cafer Salcan, 1974 yılında Türkiye'de doğdu ve YILDIZ Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünden 1995 yılında mezun oldu. Kariyer yolculuğuna otomotiv yedek parça sektöründe ve demir çelik sektöründe başlayan Cafer Salcan, Amerika'da MBA eğitimi aldıktan sonra, Türkiye'de TNT-Cargotech Logistics'te ve DHL Express’te satış, proje ve iş geliştirme müdürü olarak çalıştı. Sektör tecrübelerini firmalara aktarmak için kendi danışmanlık şirketini kuran Cafer Salcan, bu süreçte birçok büyük markaya, rekabette ihtiyacı olan tedarik zinciri ve lojistik stratejilerinin belirlenmesinde danışmanlık desteği verdi.

cafer-salcan.pngTedarik zinciri ve lojistik konularındaki tecrübelerini GTT Tarım Tedarik, Haspak Tarım Paketleme , FSL Logistics, Çekok, E- 1v1y.com, Ekol Lojistik, Baştaş Çimento ve Konya Çimento ( Vicat Group ) gibi büyük markaların operasyon, dijital dönüşüm, filo yönetimi, uluslarası lojistik ve intermodal alt yapılarının modellenmesinde kullanmıştır. Bu markaların altında başarılı çalışmalara imza atmış, büyük dönüşüm projelerini yönetmiş, hayata geçirmiş olan Cafer Salcan firmaların yönetim kadrolarında ve icra kurullarında COO, GMY olarak görev yapmıştır.

Hali hazırda Ticari Direktörlük görevini yürüttüğü YK Holding çatısı altında faaliyet gösteren Ring Paket Dağıtım A.Ş. şirketine Ağustos 2023’den itibaren Genel Müdür olarak atanmıştır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.