Pirelli’den online lastik eğitim portalı

Pirelli’den online lastik eğitim portalı

Pirelli, tüketicilerle olan ilişkinin ve lastik konusundaki bilincin artırılmasında çok büyük görevler üstlenen bayilerinin eğitimi için Türkiye’de lastik sektöründe bir ilk olan Tyre Campus Online Eğitim Platformu’nu hayata geçirdi.

Her alanda doğru lastik kullanımının önemine dikkat çeken Pirelli, çeşitli üniversiteler ve liselerde gerçekleştirdiği eğitimlerin yanı sıra bayilerinin de eğitimine çok büyük önem veriyor. Pirelli, bayilerinin eğitimi için lastik sektöründe bir ilk olan ‘Online Lastik Eğitim Portalı’nı uygulamaya başladı.

Oto ve Hafif Ticari araç lastikleri satışı sırasında bayilerin müşterilere marka ve lastik hakkında daha detaylı bir bilgilendirme yapmalarına olanak sağlayan uygulama, ürünlerin ve performans kriterlerinin de daha akılda kalıcı olmasına olanak sağlıyor.

Lastik testi, Pirelli ürün yelpazesi, ürünlerin özellikleri, tüketiciye uygun lastik ve homologasyonlar derslerinin yanı sıra çalışanlar, son dönemde piyasaya çıkan yeni desenlerden de haberdar olma fırsatı yakalayacak. Derslerin sonunda yer alan ‘Test’ kısmını da dolduracak çalışanlar, bütün eğitimleri başarıyla tamamladıkların da ‘Sertifika’ almaya hak kazanacaklar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.