Petlas’tan Avrupa çıkarması

Petlas’tan Avrupa çıkarması

Petlas, tüm Dünya’daki otomotiv sektörü ekipman üreticilerinin heyecanla takip ettiği Autopromotec 2015 Fuarı’nda, yepyeni ürünlerini Avrupalı müşterilerine tanıttı.

20–24 Mayıs tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açan Autopromotec 2015 fuarında Petlas ve Starmaxx markaları ile binek araç, hafif ticari, kamyon-otobüs, Run-Flat ve Zirai grup lastiklerinden oluşan geniş ürün gamını ziyaretçilerle buluşturdu. Tasarım dünyasının kalbi İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen fuarda Petlas; yeni nesil ağır ticari sınıfındaki NZ 305 treyler lastiği, RM 905 Off-Road lastiği ve karma kullanım için SC 700 ve RC 700 ürünlerini ilk kez tanıttı. Ziyaretçilere, yeni ürünlerin yanı sıra Petlas’ın büyük önem verdiği ar-ge çalışmalarının sonucu olan Run-Flat P-RFT teknolojisi ile F16 savaş uçağı lastiği paylaşıldı.

Petlas standında sergilenen, yeni nesil Run-Flat (Patlasa da giden lastik) teknolojisinin kullanıldığı Velox Sport PT 741 P-RFT yaz lastiği ile Snow Master W 651 P-RFT kış lastikleri, Avrupa’nın ve dünyanın pek çok noktasından gelen ziyaretçilerin yoğun beğenisini kazandı. Fuara, Petlas ile birlikte Türkiye’den 7 firmanın katılım sağladı. Rakiplerinin aksine dev fuarda Petlas, sadece yeni ürünlerini tanıtmakla kalmayıp, Türkiye’nin yerli işgücü, ar-ge ve teknolojik altyapısıyla üretim gücünü de başarıyla temsil etti.

PETLAS DÜNYA YOLLARINDA
İhracat sıralamasında bu sene beş sıra birden yükselen Petlas, TİM-Türkiye’nin En Büyük İhracatçıları sıralamasında 68’inci sırada yerini aldı. Bu fuarla birlikte Türkiye’nin nitelikli ürün ihracatçıları arasında öne çıkan Petlas, başta Avrupa olmak üzere, Ortadoğu, Afrika, Amerika ve Asya pazarında 100’den fazla ülkeye ihracıyla Türkiye’nin gurur kaynağı olmayı sürdürüyor.  Autopromotec 2015 Fuarı başta olmak üzere büyümenin her geçen gün zorlaştığı Dünya lastik pazarlarında Petlas’a olan ilgi, Petlas’ın global varlığına katkı sunuyor. Petlas, binek araç, hafif ticari, kamyon-otobüs, zirai, iş makinesi, askeri ve uçak lastiği ürünleri, hizmet kalitesi ve markası ile Avrupa başta olmak üzere dünya pazarlarında ilerleyişine devam ediyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.