Pegasus, Bağdat ve Erbil'e uçacak

Pegasus, Bağdat ve Erbil'e uçacak

Pegasus Hava Yolları, Eylül ayından itibaren misafirlerini İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Bağdat’a haftada 3, Erbil’e ise haftada 4 gün karşılıklı uçuracak.

İstikrarlı büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, dış hat uçuş ağına eklediği Bağdat ve Erbil ile misafirlerini 37 ülkede 92 noktaya uçuruyor. Pegasus’un Irak’ın başkenti Bağdat’a uçuşları 1 Eylül’den itibaren 144,99 $’dan başlayan fiyatlarla Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 07.00’de, Bağdat Uluslararası Havalimanı’ndan ise saat 10.40’ta kalkacak seferlerle gerçekleşecek.

Pegasus, 2011 yılından beri Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan direkt seferler düzenlediği Erbil’e ise 10 Eylül’den itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de ulaştırmaya başlayacak. Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen - Erbil direkt seferleri 129,99 $’dan başlayan fiyatlarla Salı, Perşembe, Cuma, Pazar günleri olmak üzere haftada dört gün saat 22.55’te kalkacak. Misafirler, Erbil Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 03.05’te uçabilecek. Pegasus’un Ankara - Erbil seferleri ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın üç günü düzenlenmeye devam ediyor.

Pegasus, Bağdat’ı iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van olmak üzere 21, dış hatlarda Amsterdam, Barselona, Basel, Düsseldorf, Frankfurt, Kharkiv, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs, Londra Stansted ve Londra Gatwick, Milan-Malpensa, Mineralnye Vody, Nürnberg, Paris, Roma, Stokholm, Stuttgart ve Viyana olmak üzere 20, toplamda 41 noktaya bağlantılı uçuruyor.

Pegasus, Erbil’i ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 15, dış hatlarda Atina, Belgrad, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Frankfurt, Hamburg, Kuzey Kıbrıs, Londra Stansted ve Londra Gatwick, Lviv, Lyon, Madrid, Marsilya, Nice, Oslo, Prag, Priştine, Saraybosna, Stuttgart, Tiran ve Üsküp olmak üzere 23, toplamda 38 noktaya bağlantılı uçuruyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.