Pascal Nouma ve Cem Arslan kamyoncularla buluştu

Pascal Nouma ve Cem Arslan kamyoncularla buluştu

90. yıldönümünü kutlayan dünyanın ilk dizel motor yağı markalarından Mobil Delvac, ‘Mobil Delvac Dostları’ programı kapsamında Pascal Nouma ile radyocu Cem Arslan’ı kamyon sürücüleriyle buluşturdu.

ExxonMobil’in; 1925 yılından bu yana dizelle çalışan ticari araç motorları ve güç aktarma sistemleri için ürettiği ticari araç yağ serisi Mobil Delvac, ‘Mobil Delvac Dostları’ programı kapsamında ünlü isimleri kamyon sürücüleriylebuluşturuyor. Program, Türkiye’nin farklı lokasyonlarında yer alan ve kamyon sürücülerinin uğrak yeri olan 6 noktada gerçekleşiyor.

Etkinlik kapsamında eski futbolcu Pascal Nouma ve radyocu Cem Arslan, 1 Eylül Salı günü Gebze’de kamyoncularla bir araya geldi.Kamyoncularla sohbet eden ve onların sorularını yanıtlayan Pascal Nouma ve Cem Arslan esprileriyle herkesi kahkahaya boğdu. Kamyoncuların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve sevgi çemberine alınan Nouma, isteyen herkesle tek tek fotoğraf çektirdi, futbol toplarını imzaladı. Etkinlikte, ExxonMobil Türkiye Genel Müdürü Michel Gouzerh, ExxonMobil Türkiye Pazarlama Müdürü Gamze Bozkurt ve Mobil Delvac ekibi de tam kadro yer aldı.

Yoğun ilgi karşısında çok duygulandığını belirten Nouma;  “Kamyon şoförlüğü zor bir meslek. Sürekli yollarda, evlerinden uzaktalar. Gebze’deki etkinlikte, Cem Arslan’la birlikte onlara eğlenceli dakikalar yaşatmaya çalıştık; onları iş stresinden bir nebze de olsa uzaklaştırabildiysek ne mutlu bize... Kamyoncu arkadaşlarla bir arada olmaktan büyük keyif aldım. 8 Eylül’de İzmir’de yapacağımız bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum”  dedi.

Pascal Nouma ve Cem Arslan, ‘Mobil Delvac Dostları’ etkinlikleri kapsamında 8 Eylül Salı günü, İzmir Pınarbaşı Olimpiyat Kamyon Garajı’nda kamyon şoförleriyle yeniden buluşacak.

“Mobil Delvac Dostu” Aktivite Programı

Tarih

Program

Mekan

3 Eylül

Mobil Delvac Dostları Özel Etkinliği

Bursa Kestel Belediye Kamyon Garajı

4 Eylül

Sefa Doğanay

7 Eylül

Mobil Delvac Dostları Özel Etkinliği

Pınarbaşı Olimpiyat Kamyon Garajı

8 Eylül

Pascal Nouma & Cem Arslan

10 Eylül

Mobil Delvac Dostları Özel Etkinliği

Konya Belediye Kamyon Garajı

11 Eylül

Bay Tahmin

14 Eylül

Mobil Delvac Dostları Özel Etkinliği

Ankara Şaşmaz Kamyon Garajı

15 Eylül

Bay Tahmin

17 Eylül

Mobil Delvac Dostları Özel Etkinliği

Kayseri Melikgazi Belediye Kamyon Garajı

18 Eylül

Bay Tahmin

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.