Özgözde, teslimatta hız kesmiyor

Özgözde, teslimatta hız kesmiyor

Iveco Ankara yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv, Çankırılı Kuşçuoğlu Unlu Mamüller’e (Çıtır Ekmek) 4 adet Daily, Ankaralı Zan Grup’a da 4 adet Eurocargo ve 3 adet de Daily teslim etti.

Iveco’nun Ankara yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv, iki firmaya toplam 11 adet araç teslim etti. Özgözde Otomotiv, Çankırı’nın en büyük fırın firması olan Kuşcuoğlu Unlu Mamüller A.Ş.’ye 4 adet Iveco Daily, Ankara’nın köklü firmalarından Zan Grup’a da 4 adet Eurocargo ve 3 adet Daily sattı. 

4 ADET IVECO DAILY ALDI, FİLOSUNDAKİ ARAÇ SAYISINI 70’E YÜKSELTTİ

ivecokuscu.jpgÇankırı’nın en büyük fırın firması Kuşçuoğlu Unlu Mamüller A.Ş. genişleyen dağıtım ağını filosuna kattığı 4 adet Iveco Daily ile güçlendirdi. 25 yıldır Çankırı ve çevresinde ekmek dağıtımı yapan firma, 66 adet olan toplam araç sayısını aldığı 4 adet Iveco Daily ile 70’e çıkarttı. Çıtır Ekmek tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Kuşcuoğlu Unlu Mamüller A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kuşcu ve Özgözde Otomotiv Satış Şefi Volkan Güntürkün katıldı.

ADNAN KUŞCU: “GÜNDE 90 BİN EKMEK ÜRETİYORUZ, FİLOMUZDAKİ 70 ARAÇLA ÇANKIRI VE ÇEVRESİNE EKMEKLERİN DAĞITIMINI YAPIYORUZ”

Kuşcuoğlu Unlu Mamüller A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kuşcu teslimat töreninde yaptığı açıklamada, 1993 yılında Çankırı’da açtıkları ekmek ve unlu mamuller fırını ile faaliyetlerine başladıklarını söyledi. 2008’de toplam 1000 metrekare alana sahip Çıtır Ekmek fabrikasını kurduklarını hatırlatan Adnan Kuşcu, “Fabrikamız en yüksek hijyen ve kalite standartlarında günde ortalama 50 bin ekmek üretimi yapıyorduk. Bugün ise yufka ve bazlama üretimini de bünyemize dahil ettik ve üretim alanını 2 bin metrekareye çıkarttık. Fabrikamızda günde 90 bin adet ekmek üretiyoruz. Filomuzda bulunan 70 adet aracımızla ürettiğimiz ekmek ve unlu mamullerin dağıtımını Çankırı’nın her noktasına ve çevresine yapıyoruz. Tesisimiz; kamu kurum ve kuruluşlara, hastanelere, fabrikalara, yemek ve catering firmalarına, marketlere ve market zincirlerine unlu mamul ve ekmek üretimi yapıyor ve bua landa Çankırı'daki en komplike tesisi olma özelliğine sahip. Aldığımız 4 adet Iveco Daily ile filomuz daha da güçlendi. Iveco marka araçların yakıt tüketiminden ve toplam işletme maliyetinde son derece memnunuz. Desteklerinden dolayı Iveco ana bayisi Özgözde Otomotiv’e çok teşekkür ediyor ve işbirliğimzin uzun yıllar devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

ivecokuscu1.jpg4 ADET EUROCARGO VE 3 ADET DAILY ALDI, ARAÇLARI HAYAT SU’NUN DAĞITIMINDA KULLANACAK

Öte yandan Özgözde Otomotiv Zan Grup’a da 4 adet Eurocargo ve 3 adet 18 m3 hacimli Daily Panelvan teslim etti. Ankara’nın köklü firmalarından Zan Grup, filosuna kattığı yeni Iveco Eurocargo ve Daily araçları Hayat Su’nun dağıtımında kullanacak. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.