Özgözde Ankara Stralis teslimatlarını sürdürüyor

Özgözde Ankara Stralis teslimatlarını sürdürüyor

Iveco’nun yetkili satıcılarından Özgözde Otomotiv Ankara Yeni Star Nakliyat’a 3 adet Stralis Hi Wat 6x4 teslim etti. Ankara ağır nakliye sektörünün...

Iveco’nun yetkili satıcılarından Özgözde Otomotiv Ankara Yeni Star Nakliyat’a 3 adet Stralis Hi Wat 6x4 teslim etti.

Ankara ağır nakliye sektörünün önde gelen ismi ve iş makinaları konusunda uzman bir isim olan Yeni Star Nakliyat 3 adet Iveco 6x4 çekici ile filosunu yenilemeye başladı.

Uzun zamandır iş makinaları ve ağır nakliye konusunda faaliyet gösteren Yeni Star Nakliyat tercihini Iveco’dan yana kullandı. Ankara Özgözde Ostim tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Yeni Star firması sahibi Faruk Özmen,  Iveco Araç  bölge müdürü Mert Ural, Özgözde Otomotiv ağır vasıta satış müdürü Göktan Güçlü katılmışlardır.

Törende konuşan Faruk Özmen;   “lüks ve geniş kabin alternatifi ile kullanıcıların konfor ve güvenliğini sağlarken, yakıt tasarrufu ve işletme maliyetleri açısından da mali olarak kar etmeyi hedefledikleri için Iveco’da karar kıldıklarını  ifade etmiştir.

Faruk Bey sözlerine şöyle devam etmiştir;

“Çalışan tüm arkadaşların önce güvenliği ve konforu bizim için ön plandadır. Kullandığımız tüm ekipman ve araçların firmamızın itibarına hizmet etmesine, bizi yarı yolda bırakmayacak olmasına özen gösteririz. Onun içindir ki; yıllardır sektörün tercihi oluyoruz. Karlılık bunlardan sonra gelir. Araştırmalarımız sonucunda yeni nesil Iveco’nun avantajları tercihimizde etkili oldu. Eskiden de tanırdık, bilirdik Iveco markasını ancak özellikle son yıllarda çok ciddi bir atak yapan Iveco ile tekrar bir başlangıç yaptık. Özellikle Özgözde’nin yaklaşımı bizim için son derece memnuniyet verici. Kendilerine bir kez de sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum.”

Törende konuşan Öz Gözde Otomotiv ağır vasıta satış müdürü Göktan Güçlü;

“Iveco ürün gamının çeşitliliğinden, ürettiği ürün kalitesine kadar,  ilklere imza atmasından, yüksek teknolojisine kadar bir çok konuda öncü bir marka. Türkiye’de ise her geçen gün yükselen grafiği ile iddialı durumda. Biz Özgözde olarak uzun yıllardır Iveco markasını satış-servis-yedek parça konularında temsil ediyoruz. Markamızdan ve  edindiğimiz dostluklardan memnunuz. Bizim müşterimiz değil dostlarımız var. Git gide büyüyen bu camia ile çok daha üst seviyelere çıkacağız. Artan hizmet noktası sayısı, stok durumumuz, ikinci el değerimiz ve satış adetlerimiz bunun en güzel kanıtıdır. Geçtiğimiz aylarda Işıklar firması, bu ay  Yeni Star bizim için önemli referanslardır. İşbirliğimizin süreceğine inanıyor, hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Iveco Araç ağır vasıta bölge müdürü Mert Ural ise;

“Büyük bir dünya markasının Türkiye gibi önemli bir pazarda geldiği noktadan memnunuz. Ama yapılacak daha çok iş satılacak daha çok araç ve gidilecek daha çok yol var. Bizler yetinmeyen, her zaman daha iyisini daha güzelini kovalayan bir anlayışla çalışıyoruz. Pazara güncel araçlarla, ileri teknoloji ve kalifiye ekiplerle hizmet sunmaya çabalıyoruz. Bu çabanın sonucunda da çok ciddi bir teveccüh görüyoruz. İddiamız ve umudumuz bundandır. “

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.