ÖZDENKURDER yeni yönetimini seçti

ÖZDENKURDER yeni yönetimini seçti

Özel Denizcilik Kursları Derneği (ÖZDENKURDER) Olağan Genel Kurulu 08 Nisan 2017 Cumartesi günü Özel Ekol Denizcilik Eğitim Kursu konferans salonunda yapıldı. Seçime katılan tek liste ise oybirliğiyle yeni yönetimi oluşturdu.

Genel Kurul’da bir konuşma yapan Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Müh. Erkan Dereli, derneğin kurulmasının özel denizcilik kurslarının bir STK çatısı altında toplanması açısından faydalı olduğu, derneğin faaliyetlerini kursların sorunlarının dile getirmesi sebebiyle önemsediğini, özel denizcilik eğitim kurumlarının birlikte hareket ederek daha güçlü olacağını ifade etti.

Yönetim Kurulu adına söz alan Kapt. Yusuf Sertkaya da, yaptığı konuşmada yönetimin söz sahibi olabilmesi için öz eleştiride bulunarak, icra edilmekte olan eğitimin standardının sağlanmasının, birlikte hareket etmenin ve iç denetimin önemini vurguladı.

Yeni Yönetim Kurulu

  • Kapt.Yusuf SERTKAYA (Ekol Denizcilik)    
  • İhsan GÖNÜL (Bilimsel Denizcilik)
  • Nihad ÖNDER (Atılım Denizcilik)
  • Bülent YALIN  (Turgutreis Denizcilik)
  • Hasan YILDIRIM  (Çapa Denizcilik)

Özel Denizcilik Kursları Derneği (ÖZDENKURDER)'nin gerçekleştirilen olağan genel kurulu toplantısı sonrasında yapılan ilk yönetim kurulunda görev dağılımı aşağıdaki gibi gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Kapt. Yusuf Sertkaya (Ekol Denizcilik), Dernek Başkan Yard. İhsan Gönül (Bilimsel Denizcilik), Genel Sekreter Nihad Önder (Atılım Denizcilik), Sayman Hasan Yıldırım (Çapa Denizcilik), Muhasip Üye Bülent Yalın (Turgutreis Denizcilik)

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.