Özdarıca Kooperatifi, filosunu Sultan Maxi City araçlar ile güçlendirdi

Özdarıca Kooperatifi, filosunu Sultan Maxi City araçlar ile güçlendirdi

Otokar, Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin sipariş verdiği 65 adet adet Sultan City aracın ilk 30 adedini teslim etti.  Teslimat...

Otokar, Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin sipariş verdiği 65 adet adet Sultan City aracın ilk 30 adedini teslim etti.  Teslimat töreni Darıca’da Belediye Başkanı ve Otokar yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan ve 50. Kuruluş yılını kutlayan Otokar’ın Sultan serisi Türkiye’nin dört bir yanında hızla yenilenen filolarda yerini almaya devam ediyor. Otokar, son olarak Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin sipariş verdiği 65 adet adet Sultan City aracın ilk 30 adedini teslim etti. 30 adet Sultan Maxi, 02 Mayıs 2013, Perşembe günü Darıca Dudayev Sahil Parkı’nda düzenlenen tören ile Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’ne teslim edildi.

Otokar yetkili bayisi Enke Otomotiv tarafından yapılan satışın teslimat törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Otokar’dan Genel Müdür Yardımcısı Barsi Akgül ve satışı gerçekleştiren Otokar bayisi Enke Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Çivelek ve Genel Müdür Tuncer Erten Kotil katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül yeni araçların Kocaeli-Darıca halkına ve Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’ne hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Türkiye’nin en çok satılan otobüs markası Otokar olarak Sultan otobüslerimizin gördüğü ilgi bizi çok memnun ediyor. Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin filosunu yenilerken Otokar markasını tercih etmesi bizi oldukça mutlu etti. Bugün gerçekleştirdiğimiz 30 adet Sultan Maxi aracın teslimatının ardından geriye kalan 35 adet aracı da Mayıs ayı içerisinde teslim edeceğiz. Darıca halkına hizmet etmek için ulaşım filosunu genişleten Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’ne ve Sayın Belediye Başkanlarımıza bizlere göstermiş oldukları güven için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sultan Maxi City

Sultan Maxi City, şehir içi toplu taşımacılığında engel tanımayanların gözdesi. Araç, yüksek yolcu kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile kazandırıyor; modern görünüşü, iç ferahlığı, üstün yol tutuşu ve çevreciliği ile hayranlık uyandırıyor. Sultan Maxi City'nin düz arka zemini engelli yolcu taşımacılığına olanak veriyor. Geniş kapısı hem yolcu iniş binişini hızlandırıyor; hem de kolay açılır kapanır engelli rampası ile herkese seyahat özgürlüğü sunuyor.

[gallery ids="57839,57840,57841,57842"]

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.