Otomotivciler faizi sıfırladı

Otomotivciler faizi sıfırladı

Otomotiv firmaları arasında ‘sıfır faiz yarışı’ başladı. Mayıs ayı kampanyalarında başrolü sıfır faiz imkanı oynarken; tüketicilere 10 bin liraya varan indirim, kasko desteği, takas fırsatı seçenekleri de sunuluyor..

Yılın ilk 4 ayında yüzde 4.33 daralan otomotiv sektörü, cazip kampanyalarla tüketicilerin ilgisini çekmeye çalışıyor. Sektör temsilcileri, kampanyalarında özellikle faizsiz kredi seçeneklerine ağırlık veriyor. Sıfır faizli taksit imkanının yanı sıra, 10 bin liraya varan indirim, kasko desteği ve 3 bin liraya varan takas indirimi de sunulan seçenekler arasında. Otomotiv firmaları arasında kıyasıya rekabet yaşanırken, düzenlenen kampanyalar ise tüketicileri sevindiriyor...

530 LİRADAN BAŞLAYAN TAKSİT

Hafif ticari araç ürün gamındaki modellerine sıfır faizle sahip olma fırsatı sağlayan Peugeot; Bipper Tepee'de 15 ay vadeyle 15 bin lira krediyi ve Partner Tepee'de 25 ay vadeyle 20 bin lira krediyi sıfır faizle kullandırıyor. Binek aracı 208 modeline 45 bin 900 liradan başlayan fiyat ve 530 liradan başlayan taksitlerle sahip olma imkanı sağlayan firma, 2008 modelinde 68 bin 900 liradan başlayan otomatik versiyonlara 885 liradan başlayan taksit fırsatı sunuyor.

3 BİN LİRA TAKAS FIRSATI

Renault, Mayıs ayında tüm model yıllarındaki Clio HB, Clio Sport Tourer, Captur ve Kadjar ile ticari araç segmentindeki Kangoo Multix ve Kangoo Express modellerinin satışında, maksimum 24 bin lira için 12 ay vadede sıfır faiz fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, tüm marka ve modellerde aracını takasa vererek yerine yeni bir Talisman ya da Yeni Megane HB satın almayı tercih edenlere, 3 bin lira ilave indirim fırsatı sağlanıyor.

YÜZDE 6'YA VARAN AVANTAJ

Volkswagen, 2015 model Passat ve Passat Variant modellerinde yüzde 4, 2015 model diğer tüm Volkswagen'lerde yüzde 6, 2016 model Volkswagen CC modelleri için yüzde 6, Yeni Tiguan, Passat, Passat Variant ve Volkswagen CC modelleri hariç tüm 2016 model Volkswagen'lerde yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

9 BİN 460 LİRA İNDİRİM

Citroen; Berlingo'yu bu ay 9 bin 460 liraya varan indirim ve 25 bin lira için 20 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanıyla sunuyor. Nemo modelinin hem Panelvan hem de Combi versiyonlarında 6 bin 500 liraya varan indirim ve 20 bin lira için 15 ay vadede sıfır faiz uygulanıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.