Otokar, yetkili satıcılarına eğitim verdi

Otokar, yetkili satıcılarına eğitim verdi

Kısa süre önce Türkiye genelindeki 101 yetkili servisiyle bir araya gelen Otokar, 24 otobüs ve kamyon bayi satış temsilcisini Sakarya’da “Satış Süreç Yönetimi” eğitiminde ağırladı.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, ürün yelpazesinde bulunan tüm araçlarda satış ve satış sonrası müşteri memnuniyetini artırmak için düzenlediği eğitimlere tüm hızıyla devam ediyor.  Üretimden satışa her alanda gelişim odaklı bir yol izleyen Otokar, son olarak 24 otobüs ve kamyon bayii temsilcisini Sakarya'da ağırladı.

Kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Otokar,  sektördeki üstün hizmet kalitesini taçlandırmak için kurguladığı bu seneki eğitimlerin sonuncusunu “Satış Süreç Yönetimi” üzerine gerçekleştirdi. Topyekûn mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin ve çalışanlarının yanı sıra iş ortaklarının memnuniyeti ile sürekliliğini sağlamayı hedefleyen Otokar’ın Sakarya’da gerçekleştirdiği eğitimde rekabetçi piyasa koşullarında bayilerinin şirket-bayi ve bayi-müşteri arasındaki stratejileri geliştirmek; satış süreçlerindeki performanslarını artırmak konularına ağırlık verildi.

Otokar İç Pazar Satış ve Pazarlama yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen eğitimde teorik bilgiler haricinde uygulamalı örneklerle satış sürecinin çalışanlar tarafından daha detaylı deneyimlenmesi sağlandı. Bayi ve müşteri arasındaki motivasyon unsurunun farklı boyutlarıyla ele alındığı eğitim sonrasında katılımcılara Otokar fabrikasında otobüs ve kamyon üretim hatları ile Ar-Ge merkezi içinde yer alan test alanları gezdirilerek, detaylı bilgi verildi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.