Otokar, trene yüklenebilen treyleri ilk kez sergileyecek

Otokar, trene yüklenebilen treyleri ilk kez sergileyecek

Otokar, Comvex İstanbul 2016’da Türkiye’nin ilk trene yüklenebilir frigorifik semi treyleri Huckepack Iceliner’i ilk kez sergileyecek.

Son 6 yıldır üst üste Türkiye otobüs pazarının lideri olan Otokar, bu yıl 21-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında 5. kez kapılarını açacak olan Comvex’te Euro 6 araçları başta olmak üzere, otobüsten treyler ve kamyona kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile yer alıyor.

Otokar, ticari araç sektöründeki yeni ürün ve teknolojilerin ilk kez görücüye çıkacağı Comvex İstanbul 2016’ya geniş ürün yelpazesi ile katılıyor. Bu yıl 21-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında 5. kez kapılarını aralayacak olan fuarda Otokar, Türkiye’nin ilk trene yüklenebilir frigorifik semi treyleri Huckepack Iceliner’ın da aralarında olduğu, 15 aracıyla yer alıyor.

Sahip olduğu Ar-Ge gücü ile sektörde birçok ilke imza atan Otokar, Tüyap İstanbul’da Türkiye’nin ilk elektrikli otobüsü Doruk Electra’nın yanı sıra Euro 6 araçlarını da sergileyecek. Türkiye otobüs pazarının 6 yıldır lideri olan Otokar, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT (Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs) Genel Müdürlüğü’nün 100 adet körüklü otobüs alımı ihalesini kazandığı Euro 6 motorlu yeni KENT LF Körüklü otobüsünü de Comvex’te görücüye çıkaracak.

Farklı ihtiyaçlara uygun olarak geliştirip ürettiği araçları ile geniş bir ürün gamına sahip olan Otokar, şehiriçi, turizm ve servis alanındaki otobüslerinin yanı sıra düşük yakıt tüketimi, güçlü motor gücü ile dikkat çeken Atlas kamyonunu da ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Otokar, fuar süresince alanında öncü treyler ürün yelpazesini de sergileyecek.

Üstün Ar-Ge gücüyle 50 yılı aşkın süredir kullanıcılarına yenilikçi, kaliteli ve ihtiyaca uygun üretim gerçekleştiren Otokar'ın 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda sergileyeceği araçlar şöyle:

Otobüs:  Doruk Electra, Engelsiz Sultan Maxi, Sultan S, Sultan City, Sultan Mega VIP, Sultan

Comfort, Doruk LE, Kent LF, Kent LF Körüklü

Treyler:  Tanker Semi Treyler, Huckepack Iceliner, Plato

Kamyon:  Otokar Atlas

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.