Otokar Tempo alanlara ÖTV sıfır

Otokar Tempo alanlara ÖTV sıfır

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, 1-30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya kapsamında Otokar Tempo satın almak isteyenlerin ÖTV’sini ödüyor.

Personel ve servis taşımacılığı yapanlara destek amacıyla düzenlenen kampanya ile hafif ve aerodinamik gövdesinin yanı sıra optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan Tempo’ya sahip olmak kolaylaşıyor. Tasarımında şıklık ve konforun biraraya geldiği Otokar Tempo’da, havalı debriyaj standart olarak sunuluyor.

Estetik ön ve arka yüz, geniş görüş açılı dış aynalar, şık ve modern tasarımı ile dikkat çeken TEMPO, 117,7 kW’lık ve 450 Nm’lik yüksek torklu motoru ile rampaları da zorlanmadan tırmanıyor. Hafif ve aerodinamik gövdesi, optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan TEMPO, kullanıcıların daha hesaplı araç talebine hitap ediyor.

TEMPO’DA YOL TUTUŞU VE GÜVENLİK MAKSİMUMDA
Dar alanlarda üstün manevra yeteneğine sahip TEMPO, aynı zamanda mükemmel yol tutuşu ile de güvenlik sağlıyor. TEMPO’da Tam Havalı Fren Sistemi, Ön ve Arka Disk Frenler, Motor Freni, İmdat Freni, Viraj Denge Kolları ve ABS ile güvenlik seviyesi en üst sınırlara taşınıyor.

TEMPO iç tasarımı ile de farklılaşıyor. Yüksek tavanlı ve geniş iç tasarımlı TEMPO, ferah bir yolculuk sunuyor. TEMPO’da yolculuklar havalı sürücü koltuğu ve ayarlanabilir direksiyonu ile sürücüler için de çok rahat ve konforlu bir hale geliyor. TEMPO’nun geniş diz mesafesi ve modern tasarımlı yolcu koltukları da konforu artırıyor.

 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.