Otokar, Gaziantepli Kardeşler ile Gebze’de de olacak

Otokar, Gaziantepli Kardeşler ile Gebze’de de olacak

Ülkemizin önde gelen otobüs, kamyon ve zırhlı araç üreticisi OTOKAR, Uçarlar Grup Şirketleri bünyesindeki Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Gebze, Kocaeli'nde hizmet vermeye başladı.

Ticaret hayatına 40 seneyi aşkın bir süre önce (1975 Yılı) İstanbul'da adım atan Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2005 yılında Kocaeli'nin Gebze ilçesi'nde Ford marka araçların satışı ve servis hizmetlerini vermeye başladı. Firma İstanbul Esenyurt’ta 18 bin metrekare, Yenibosna'daki Ford satış ve yetkili servisinde 9 bin 200 metrekarelik bir alanda günlük 150 adet araç girişi kapasitesiyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunarken, Gebze'de ise Sultan Orhan Mahallesi, Terminal Caddesi üzerindeki 6 dönüm içinde 4 bin metrekare kapalı alanda OTOKAR satış ve servis hizmetlerine başladı.

 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HER ŞEYİN ÖNÜNDE

OTOKAR marka araçların satışının yan ısıra şirketin servis bölümünde periyodik bakım, tamir-onarım, rot, balans, jant düzeltme, kaporta boya, şase düzeltme, makas onarımı gibi araçların tüm servis ihtiyaçları, bireylere ve şirketlere yönelik olarak, müşteri memnuniyetinin her şeyin önünde geldiğinin bilincindeki güler yüzlü uzman personelle, ferah ve sıcak bir ortamda, en uygun çözüm en kısa zamanda sunularak karşılanıyor.

BÖLGE SANAYİCİSİNE YERİNDE HİZMET

Kocaeli genelinde OTOKAR'ın üretmiş olduğu otobüs, kamyon, treyler ve üstyapı ürünlerinin satış, servis, yedek parça ve ikinci el alım satımını üstlenen Gaziantepli Kardeşler Otomotiv, ayrıca Asimato Forklift ve Transpalet satış ve servis hizmetleri ile bölge sanayicilerine yerinde hizmet veriyor. Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2005 yılında Gebze'de başlattığı FORD marka araçların satış ve servis hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor.

ÇOK YÖNLÜ HİZMET

Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş, FORD ve OTOKAR marka araçların satış ve servisinin yanısıra, Michelin lastik bayiliği, Alkar Filo araç kiralama, Asimato Forklift ve Transpalet satış ve servis hizmetleri veriyor. Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tüm müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sağlayarak, alanında uzman, eğitimli personelleriyle, müşterilerin güvenini kazanarak bugünlere gelerek sektördeki saygıdeğer yerini edindi.

SEKTÖRÜNÜN SEÇKİN FİRMASI

Gaziantepli Kardeşler, eğitimli kadrosu ve yeniliklere uyum sağlayan altyapısı ile otomotiv sektörünün seçkin firmaları arasında yerini edindi. Firma sağladığı satış sonrası hizmeti ile müşteri memnuniyetini her zaman üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Asıl amacı, FORD Otosan ve OTOKAR ailesinin en değerli bireylerinden birisi olup, değerli müşterilerine temsil ettiği markaları en iyi şekilde temsil etmek.

OTOKAR OTOBÜS

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1963 yılında Türkiye’nin ilk şehirlerarası otobüsünü üreten Otokar, turizm, personel ve şehir içi toplu taşımacılığına yönelik 7 metreden 12 metreye kadar geniş ürün yelpazesi ile faaliyet göstermektedir. Otokar, Tempo, Sultan, Doruk ve Kent modelleri ile son beş yıldır Türkiye’nin en çok satılan otobüs markası konumundadır. Türkiye’nin en modern Araştırma-Geliştirme Merkezi’ne sahip Otokar, özel ihtiyaçlara uygun olarak da otobüs tasarımı yapabilmektedir.​​​​

OTOKAR ATLAS KAMYON

ATLAS , 8.5 Ton azami yüklü ağırlığı ve sınıfının en yüksek istiap haddi ile yükünüzü hafifletiyor. ATLAS'ın güçlü, sağlam şasisi ve makas sistemi ile işlerinizi kolaylaştırırken, siz sadece işinize odaklanacaksınız. ATLAS, 112 kW ve 491 Nm tork değerine sahip güçlü Cummins motoru ile her türlü yol koşulunda en üstün performansı sunuyor. ATLAS güçlü performansının yanında Euro 5 çevreci ve ekonomik motoru sayesinde, kazancınıza kazanç katıyor. ATLAS düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile ekonominize her daim katkı sağlıyor. Standart olarak sunulan güçlü kliması, 6 ileri vites sistemi, ferah kabin tasarımı ve geniş diz mesafesi ile uzun yolculuklar bile keyifli oluyor. Rahat direksiyonu, ergonomik koltukları ve güçlü kliması ile ATLAS çok konforlu. ABS fren sistemi, havalı imdat freni ve sınıfının en geniş iz mesafesi ile ATLAS sürücüsüne yolculuk boyunca güven veriyor! ATLAS, farklı ihtiyaçlara göre iki farklı uzunluk seçeneğine sahip. Otokar ATLAS, yüklerden korkmaz.

OTOKAR TREYLER

​​​​​​​​​​​​​​Otokar, lojistik ve nakliye sektörü için ürettiği semi treyler ve treylerleri ile pazarın öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Otokar, müşterilerinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda, ISO 9001 kalite güvencesi ve Otokar'ın tasarım gücü ile onlara en uygun çözümü "Otokar" ve "Otokar-Fruehauf" markaları ile sunuyor.  ​Van tipi araçlardan, tenteli araçlara, ADR sertifikalı tankerlerden oto taşıyıcılara kadar geniş ürün yelpazesi ile lojistik sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

BAŞLICA ASİMATO FORKLİFT ÜRÜNLERİ

FORKLİFT: 1.5 ton ile 16 ton taşıma kapasitesi  ve Çin, Japon, İngiliz, Amerikan  motor seçeneklerine sahip dizel forkliftler ; 1.5 ton  ile  12 ton taşıma kapasitesine sahip Çin – Alman – İtalyan  akülü forkliftler.

PERSONEL YÜKSELTİCİ : 5 metre ile 43 metre çalışma yüksekliğine sahip dizel , tam akülü ve yarı akülü personel yükseltici.

İSTİF MAKİNASI: 1 ton ile 1.5 ton taşıma kapasitesi ve 160 cm ile 560 cm kaldırma yüksekliğine sahip tam akülü istif makinası, yarı akülü istif makinası ve manuel istif makinası.

MAKASLI YÜK PLATFORMLARI: 1 ton ile 5 ton taşıma kapasitesi ve 100 cm ile 500 cm kaldırma yüksekliğine sahip ya da tamamen ihtiyaca yönelik özel üretim seçenekleri ile makaslı yük platformları.

TRANSPALET: 500 kg ile 5 ton taşıma kapasitesine ve 80 cm ile 300 cm çatal uzunluklarına sahip tam akülü transpalet ve manuel transpalet.

DEMOKRATGEBZE.COM

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.