Otobüs yolcunu evden izle

Otobüs yolcunu evden izle

İzmit Seyahat'in uygulamaya koyduğu sistemle yolcuların nerede olduğu, otobüsün nerede mola verdiği bilgisayardan takip edilebilecek. İzmit Seyahat Yönetim...

İzmit Seyahat'in uygulamaya koyduğu sistemle yolcuların nerede olduğu, otobüsün nerede mola verdiği bilgisayardan takip edilebilecek.

İzmit Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Orduhan, yaptığı açıklamada, İzmit-İstanbul arasında bu hafta itibariyle sefere başladıklarını bildirdi.

Seferlerdeki güvenliğin bilgisayarlara emanet edildiğini belirten Orduhan, uygulacakları sistemi şöyle anlattı:

"Otobüslere uyguladığımız elektronik sistemlerle ani kalkışları, yol boyunca kaç kez normal, kaç kez sert fren yapıldığını, sürücünün aracı ne kadar agresif kullandığını ana kumanda merkezinden takip edebileceğiz.

Otobüslerdeki yeniliklerden birisi de araç takip sistemi. Bu daha önceden bilinen ve şirketler tarafından kullanılan bir sistem. Biz bu sistemi yolcu seviyesine indirdik. Yolcusunu otobüslerimize bindiren bir kişi evine gidip bilgisayarın başına geçtiğinde internet üzerinden otobüsün nerede olduğunu, nerede mola verdiğini, varış terminaline kaç kilometre kaldığını ekrandan adım adım takip edebilecek."

"Araçların içinde ücretsiz internet bağlantısı olacak"

10 milyon YTL sermaye ile kurulan 6 ortaklı İzmit Seyahat'in şimdilik 26 Mercedes marka otobüs ile hizmete başladığını dile getiren Orduhan, şu bilgileri verdi:

"Otobüslerimiz özellikle seyahat güvenliği açısından son derece gelişmiş teknolojilerle donatıldı. Araç filomuz bunu destekleyen yer hizmetlerinin olduğu bir sistem üzerine kuruldu. İnsan hayatına verdiğimiz önemin bir gereği olarak bu sistemleri bir araya getirip ulaşım dünyasına kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz.

Otobüslere binenler ücretlerini oturdukları koltuklardan hosteslerimizin elindeki pos makinesini kullanarak kredi kartı ile de ödeyebilecek. Tüm araçların içinde yolculuk esnasında ücretsiz internet erişimi de olacak."

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.