OSPTN üyeleri ve Polonya bayisi TIRSAN'daydı

OSPTN üyeleri ve Polonya bayisi TIRSAN'daydı

Kässbohrer Polonya Bayisi TIMEX S.A. ve OSPTN Derneği üyeleri Tırsan Adapazarı fabrikasını ziyaret etti.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, Avrupa’nın en modern üretim tesisinde yurtdışı bayilerini ve müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Kässbohrer Polonya Bayisi TIMEX S.A. ve Ogólnopolskie Stowarzyszenie Pracodawców Transportu Nienormatywnego (Polonya Ağır Taşımacılık Derneği)  üyelerini 27-30 Mart tarihleri arasında Adapazarı fabrikasında ağırlayan Tırsan, en son üretim teknolojilerini yerinde göstererek, özel sunumlarla üretim süreçlerini ve treyler üretiminde gelinen son noktayı anlattı. Müşterilerine daha iyi cevap vermek ve ürünleri yakından tanımak için Tırsan fabrikasına gelen TIMEX S.A ve dernek üyeleri, yapılan sunumları dinledikten sonra Kässbohrer’in sergilenen 6 farklı modeli Kässbohrer K.SLL 2, K.SLL 3, K.SLA 3, K.SLA 4, K.SLS 3 ve K.SLH 6 araçları hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Avrupa’nın önemli lojistik merkezlerinden biri olan Polonya’da Tırsan ürünlerine olan ilgi sürekli artıyor. 2016 yılında da Akaryakıt tankeri segmentinde liderliğini sürdüren Tırsan, Polonya’da satışlarını yüzde 50 yükselterek, bu ülkenin en çok tercih edilen ilk beş treyler üreticisinden biri oldu. Tırsan, Polonya‘da Akaryakıt pazarında elde etmiş olduğu başarısını şimdi de low-bed segmentine taşıyor.

Tırsan, yurtdışı bayilerini Adapazarı fabrikasında ağırlayarak, bayilerinin Tırsan markası ve üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler edinmesini amaçlıyor. Fabrikanın çalışma prensipleri ve sistemini öğrenen bayiler, sistemin nasıl işlediğini bildikleri için araç siparişlerini bu bilgiler doğrultusunda veriyorlar. 

low-bed---yuklu-2.jpglow-bed-yuklu-1.jpg

polonya-bayisi-timex-s.a..jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.