Önder Canbek, 11 seferlik yükü 10 seferde taşıyacak

Önder Canbek, 11 seferlik yükü 10 seferde taşıyacak

Scania araç teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Ege bölgesinde faaliyet gösteren Önder Canbek inşaat, araç filosunu Scania ile güçlendirdi.

Önder Canbek İnşaat’ın 2 adet ADR’li G320 8x2 ve 11 adet R400 Scania araçları, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu eşliğinde Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Türkiye Ülke Müdürü Per Stumer, Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ve Scania yetkililerinin katılımıyla teslim edildi. Teslimat, İzmir Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır vasıta tesislerinde gerçekleşti.

“Scania, bize olan güveni arttıracak”

Önder Canbek İnşaat adına bir konuşma yapan firma sahibi Önder Canbek “Dökme çimento, silis kumu, kalsit, dolomit, kireç, perlit, kuvars, bazalt, uçucu kül temini ve nakliyesi iş kollarında çalışmaktayız. Faaliyetlerimize başladığımız 2004 yılından bu güne çok olumlu referanslara sahip olan firmamız, iş ortaklarından aldığı güven ile her zaman daha iyisini başarmak için çalışmaktadır. Bu güveni, Scania araçlarıyla ve bize sağladığı değerler ile artırıyoruz açıklamasında bulundu.

“Scania kalitesi değer katıyor”

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin ise, Scania markası olarak son teknolojiye sahip araçları ile müşterilerinin çözüm ortakları olmak istediklerini belirtti. Eksin “Scania, yakıt tüketimi, yüksek ikinci el değeri ile işletmelerin maliyetlerini düşürürken, uzun kullanım ömrü, dayanıklılığı ve üstün performansı ile müşterilerimizin rekabette en önemli referans kaynağı oluyor.” açıklamasında bulundu.

Scania G320 araçları şasi çıplak ağırlığı 8750 kg. Böylelikle, 11 seferlik yükü 10 seferde taşıyarak taşıma maliyetlerini yüksek oranda azaltıyor.

Ağır ticari araç sektöründe hem bugünün hem de geleceğin taşımacılık ihtiyaçlarını karşılayabilecek teknoloji ve donanımlara sahip olan Scania, her geçen gün daha fazla firma tarafından tercih ediliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum