OMSAN’a Brandon Hall’den Mükemmellik Ödülü

OMSAN’a Brandon Hall’den Mükemmellik Ödülü

OMSAN Lojistik, “Brandon Hall Group Excellence in Technology” Ödülleri’nde, “Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü” ile Bronz ödülün sahibi oldu.

OMSAN, bu yıl 21.’si düzenlenen Uluslararası “Brandon Hall Group Excellence in Technology” Ödülleri’nde “Öğrenim ve Gelişimde Mükemmellik” kategorisinde 2012 yılında sektöre kazandırdığı “Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü” ile Bronz ödülün sahibi oldu.

Brandon Hall, ödüllendirdiği kurumları 28 Ocak 2016 tarihinde ABD’nin Florida eyaletinde düzenlediği gala gecesinde açıkladı. Konularında uluslararası düzeyde uzmanlardan oluşan bir jüri tarafından yapılan titiz bir değerlendirme sonucu bu ödülü almaya hak kazanan OMSAN, uluslararası ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

ergun-ariburnu-001.jpg

Çalışanların gelişimine yönelik başarılı ve yenilikçi uygulamalarıyla lojistik sektöründe öncü konumda olan OMSAN’ın bu ödülü almasından ötürü memnuniyetini belirten OMSAN Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Ergun ARIBURNU, Brandon Hall ödüllerinin sektöründe fark yaratan projeleri başarılı bir şekilde geliştiren ve uygulayan organizasyonlara verildiğini söyledi. ARIBURNU, “Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörünü” sürücülerin yetkinliklerinin artırılarak yakıt tüketiminin ve karbon salımının azaltılması, trafik kazalarının ve yük hasarlarının önlenmesi amacıyla, Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteğiyle geliştirdiklerini dile getirdi.

Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü’nün tüm sektörün hizmetine kar amacı gütmeden sunulduğunu ifade eden ARIBURNU, simülatör ile eğitimlere başlandıktan sonra yakıt tüketimi, kilometre başına kaza oranı ve yük hasarları konularında ciddi iyileşmeler gözlemlediklerini belirtti. Ayrıca simülatörün 6 farklı eksende hareket ederek; yolu, treyleri, çekiciyi, sürücüyü ve yükü aynı anda simüle etme özelliği nedeniyle sektörde bir ilk olduğunu vurgulayan ARIBURNU, OMSAN’ın küresel en iyi uygulama örneği olarak kabul edilebilecek birçok proje geliştireceğini sözlerine ekledi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.