OMEKS Taşımacılık’tan ilk Volvo Trucks yatırımı

OMEKS Taşımacılık’tan ilk Volvo Trucks yatırımı

2004 yılında kurulan OMEKS Taşımacılık, filosuna dahil ettiği FH serisi araçlar ile Volvo Trucks’a ilk defa yatırım yaptı.

Özellikle malzemelerin taşınması, elleçlenmesi, depolanması; olası aksaklıkların, sorunların “çözüme” kavuşturulması ve sorunlu malzeme onarımlarının sağlanması tanımına sahip “P.O.P. Lojistiği’ne” odaklanan OMEKS Taşımacılık, Volvo Trucks’ı ilk defa iş ortağı olarak seçti. Volvo Trucks FH serisi 2 aracı filsouna dahil eden OMEKS Taşımacılık’ın bu alımla birlikte toplam araç sayısı 46’ya ulaştı.

Yakıt maliyeti avantajı ve bu avantaja karşılık sunduğu yüksek performansı ile öne çıkan FH serisi araçların teslimat töreninde OMEKS Taşımacılık adına Ali Özyar yer aldı. Volvo Trucks adına ise teslimat sırasında Serdar Uzun hazır bulundu.

"Kampanya ve P.O.P. Lojistiği & Yönetimi" kavramının yaratıcısı olarak, sektörde liderliklerini sürdürmek ve bu hizmeti uluslararası arenaya taşıma hedeflerini sürdürdüklerini belirten Ali Özyar, “Hedeflerimiz doğrultusunda Volvo Trucks'ın bizi destekleyen ve ileri taşıyacak bir marka olduğunu bilincindeyiz. Bu ilk iş ortaklığımızın hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.

Volvo Trucks adına konuşan Serdar Uzun ise, “FH serisi iki aracın OMEKS Taşımacılık filosuna dahil olması ile kendileriyle iş ortaklığımızın ilk adımını attık. Büyük hedefler peşinde olan OMEKS Taşımacılık'ı bu yolda Volvo Trucks olarak her şekilde desteklemek için elimizden geleni yapacağız. Uzun süreli olacağını umduğum bu iş ortaklığı herkese hayırlı olsun. Kendilerine Volvo Trucks'a duydukları güveni gösterdikleri için de ayrıca teşekkür ederim“ dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.