Okar otomotiv Otoshow’da Kia görücüye çıkıyor

Okar otomotiv Otoshow’da Kia görücüye çıkıyor

Otomotiv sektörünün deneyimli ismi Okar Otomotiv, Çukurova Otoshow Fuarı’nda Kia ile görücüye çıkıyor.Yılların verdiği birikimle otomotiv sektöründe...

Otomotiv sektörünün deneyimli ismi Okar Otomotiv, Çukurova Otoshow Fuarı’nda Kia ile görücüye çıkıyor.

Yılların verdiği birikimle otomotiv sektöründe ismi marka haline gelen Sami Nacaroğlu, Kia ile sektörde lider konuma gelmeyi hedefliyor. Çukurova Otoshow Fuarı’nda Kia marka otomobiller ile otomobil severleri karşılamaya hazırlanan Okar Otomotiv, vizyonu ve güvencesi ile Kia modellerinin en ince ayrıntısına kadar tanıtılmasını sağlayacak.

Ulusal ve uluslararası tecrübelerini fuar alanına gelen konuklara aktarmak istediklerini söyleyen Okar Otomotiv yetkilileri, Kia modelleri ile göz alıcı bir stant oluşturduklarını, otomobil tutkunlarının görsel olarak da Kia marka otomobilleri görmekten keyif alacaklarını dile getirdiler. Otomotiv sektörünün duayeni Sami Nacaroğlu ise “Kia modellerini yakından tanımak isteyen herkesi Okar Otomotiv Kia standına bekliyoruz” dedi. Nacaroğlu, Kia marka otomobillerle ilgilenen otomobil sevdalılarını misafir etmekten çok mutlu olacaklarını da sözlerine ekledi. Çukurova Otoshow Fuarı TÜYAP Adana Uluslararası Fuar Merkezi’nde 19 Mayıs akşamına kadar gezilebilecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.