Ödüllü otomobil SUBARU BRZ İstanbul Autoshow’da

Ödüllü otomobil SUBARU BRZ İstanbul Autoshow’da

Performans tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği SUBARU “BRZ” İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nda otomobilseverlerin beğenisine sunuldu. Subaru’nun...

Performans tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği SUBARU “BRZ” İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nda otomobilseverlerin beğenisine sunuldu. Subaru’nun bir başka performans modeli olan SUBARU WRX STI Sedan da fuarın basına özel açılış gününde standın diğer gözdesi oldu.

Stantta sergilenen modeller arasında ise; bu yıl Türkiye’de satışa sunulan sportif SUV Subaru XV, prestij modeli Outback ve markanın en çok tercih edilen modeli Forester yer alıyor. 11 Kasım Pazar gününe kadar otomobilseverlerin ziyaretine açık olacak İstanbul Autoshow Fuarı’nda Subaru’nun en yeni ve beğenilen modelleri görülebilecek.

Bayraktar Grubu markalarından Subaru, bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nda gözde modellerini 6’ıncı salonda 510 metrekarelik fuar alanında sergiliyor. Subaru’nun birbirinden özel modelleri, fuarın basına özel açılış gününde Subaru Yurtdışı Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Mitsuru Takada’nın da hazır bulunduğu stantta otomobilseverlerle buluştu. Subaru’nun farklı tercihlere hitap eden birbirinden cazip modelleri fuar süresince görülebilecek.

Yüksek performans ve üstün güvenlik özellikleri ile performans tutkunlarının tercihi olan Subaru’nun BRZ modeli ilk kez otomobil severlerle buluştu.

“Saf Sürüş Zevki” sloganı ile yola çıkan ve kalbinde özel bir boxer motoru bulunduran BRZ, hafifliği, kompaktlığı ve düşük ağırlık merkezi ile dikkat çekiyor. Subaru’nun arkadan itişli platformu ile birleşen Subaru BRZ ağırlık merkezi düşüklüğünde yeni bir seviye yakalıyor. Otomobilin toplam ağırlığının yarısından fazlası diz seviyesinin altında konumlandırıldığı için özellikle yol tutuş konusunda fark yaratılıyor. Dünyanın en düşük yer çekimi merkezine sahip araçlardan biri olan BRZ harika bir sürüş performansı sunuyor.

Standın diğer gözdesi ise Subaru’nun performans modeli Subaru WRX STI Sedan. WRX STI Sedan’nın sağlam şasi geometrisinden Simetrik Sürekli Dört Çeker (AWD) sistemine kadar tüm tasarım unsurları mükemmel bir uyum içerisinde çalışıyor. Ayrıca yeniden tasarlanan süspansiyon sistemi, sürücü ve araç arasında üst seviyede bir bütünlük yaratıyor. Eskisine oranla daha yüksek performanslı sürüş vaat eden WRX STI’ın gövdesinin altında 2.5 litrelik SUBARU BOXER motor yatıyor. 300 Bg güç ve maksimum 407 Nm tork üreten turbo beslemeli WRX STI, 0/100 km hızlanmaya 5.2 saniyede ulaşıyor. Çift aktif valf kontrol sistemine, optimum yakma performansına, serbest akışlı dört çıkışlı egzoz sistemine, çabuk hızlanma performansına, hassas tepki özelliğine sahip üstün performanslı Subaru WRX STI’ın tüm motor devirlerinden benzersiz bir motor sesi sunuyor. Subaru WRX STI, gelenekselleşen Subaru kalitesi, turbo beslemeli Boxer Motor ve Symmetrical AWD ayrıcalığı ve yepyeni tasarımı ile hız, performans ve güvenlik tutkunlarını heyecanlandırmaya devam edecek. Daha alçak tasarlanan yeni WRX STI, virajlarda daha çevik yol alıyor ve hassas bir direksiyon tepkisi sağlıyor. Yenilenen süspansiyon sistemi ile WRX STI, kontrolün tamamen sürücüde olduğunu hissettirerek benzersiz bir sürüş keyfi sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.